bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Діалогова і медійна компетентність - шлях до консолідації українського суспільства» (Одеса)
30.06.2016

Фонд Східна Європа спільно з ChildFund Deutschland запрошує лідерів громадських організацій та педагогів до участі у 3-денному Тренінгу з діалогової та медійної компетенції, який відбудеться 12-14 липня в м. Одеса. 

Метою Тренінгу є навчання громадських активістів та педагогів навичкам розпізнання неправдивої інформації, розв’язання конфліктів та налагодження національного діалогу заради порозуміння.

Під час заходу учасники отримають можливість вивчити та застосувати на практиці метод факт-чекінгу для розпізнання неправдивої текстової та аудіовізуальної інформації; здобути знання про причини конфліктів, аналіз конфліктної ситуації та розв’язання конфліктів; застосувати на практиці навички з ведення діалогу та неконфліктного спілкування. Як результат, завдяки отриманим компетенціям лідери громадського сектору та педагоги стануть мультиплікаторами діалогової та медійної компетенції в своїх громадах та організаціях.

Головними критеріями відбору є мотивація учасників та їх готовність і можливість використовувати у роботі та поширювати здобуті знання та досвід. Організації зі Сходу України та ті, які опікуються проблемами переселенців, особливо заохочуються до участі у Форумі.

Кількість учасників обмежена. Зважаючи на труднощі з придбанням квитків на транспорт до Одеси, просимо поспішати із заповненням форми.

Заявки приймаються до 4 липня 2016 року включно.

Організатори відшкодовують витрати за проїзд та проживання учасників на час проведення тренінгу (3 доби). У разі Вашої зацікавленості, просимо заповнити аплікаційну форму.

Програма та інформація щодо місця проведення буде надіслана відібраним учасникам.

Тренерами є досвідчені фахівці з інформаційної безпеки та медіації:

Павло Козелецький - фасилітатор, тренер, психолог. У роботі використовує процесуальний підхід за методом «Інституту глибинної демократії» (Deep Democracy Institute), а також підхід ненасильницької комунікації (Non-violent communication). В даний час є тренером міжнародної громадської організації «Основи Свободи».

Олена Мельник - практичний психолог, медіатор і фасилітатор діалогів на форумах ОБСЄ та семінари для Програми розвитку ООН, тренер громадської організації “Громадянські діалоги”.

Артем Бабак – журналіст, історик, фактчекер команди StopFake.

Захід відбувається в рамках проекту «Підтримка діалогової та медійної компетенції як шлях до порозуміння в українському суспільстві та поза його межами», що реалізується Фондом Східна Європа за підтримки німецької Громадської організації ChildFund Deutschland e.V. та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.