bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошується відбір учасників проекту «Спільні дії – загальні переваги» (Рівне)
29.06.2016

Проект  «Спільні – дії – загальні переваги» має на меті поширення успішних польських та українських практик в сфері регіонального розвитку, підвищення компетенції у питаннях роботи з Державним фондом регіонального розвитку.

До участі у проекті запрошуються команди, що складаються з 1-2 представників органів місцевого самоврядування / місцевих органів державної влади та 1-2 представників громадських організацій з Волинської, Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Тернопільської областей. На основі поданих заявок від претендентів буде відібрано від 4 до 8 команд (16 учасників). У заявці на участь команда повинна коротко описати ідею проекту місцевого/регіонального розвитку, який міг би бути реалізований у партнерстві установ та організацій, що входять до складу команди.

Проект передбачає 3 навчальні семінари, які відбудуться у м. Рівне, кінцевим результатом яких будуть готові до подачі проекти для подання до Державного Фонду Регіонального Розвитку, або програми Польща-Білорусія-Україна.

  • I семінар буде присвячений: досвіду діяльності структурних фондів ЄС у Польщі, досвіду діяльності Державного фонду регіонального розвитку, питанням налагодження міжсекторної комунікації «влада-громадськість». Семінар відбудеться 14-15 липня 2016 року
  • II i III семінари будуть присвячені навчанню створення партнерських проектів, передусім – до Державного фонду регіонального розвитку. Термін II та ІІІ семінарів – вересень-жовтень 2016 року. Під час II та ІІІ семінарів відбудуться відеоконференції, метою яких є презентація польського досвіду реалізації партнерських проектів у форматі «влада-громадськість» та налагодження партнерства для подальшої підготовки спільних транскордонних проектів програми Польща-Білорусія-Україна. 

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників проекту. Кошти доїзду не відшкодовуються.

Для участі у проекті потрібно заповнити заявку(міститься в додатку) та пройти відбір. Заявку необхідно надсилати на адресу [email protected]до 8 липня 2016 року 18.00.

У разі виникнення запитань, просимо контактувати за тел. 096-006-89-23 

Проект “Спільні дії – загальні переваги” реалізується 3 організаціями-партнерами:- Товариство Шукаємо Польщу (Лідер проекту - Польща), - Фундація Розвитку Місцевої Демократії – Підляський центр (партнер проекту - Польща)- Волинський ресурсний центр (партнер проекту - Україна). Цілі проекту:

  • Посилення співпраці громадських організацій з місцевою владою для реалізації спільних проектів.
  • Поширення успішних польських та українських практик в сфері регіонального розвитку, підвищення компетенції у питаннях роботи з Державним фондом регіонального розвитку.
  • Налагодження партнерства з органами влади та громадськими організаціями Польщі для подальшої підготовки спільних транскордонних проектів.

Контакти

  • Клічук Святослав
  • 096-006-89-23

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.