bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний візит для молоді у Польщу
23.06.2016

Молоді активісти запрошуються до участі у навчальному візиті в Польщу. Поїздка організовується молодіжною організацією «СТАН» спільно з низкою польських партнерів. Освітньо-інтеграційний візит є продовженням проекту «Діалог та примирення в Україні», який реалізується за підтримки фонду National Endowment for Democracy. Візит відбуватиметься 16-25 серпня 2016 року.

Заявку на участь у конкурсі можуть оформити особи віком від 15 до 18 років.

Для участі у відборі учасники повинні до 30 червня включно заповнити реєстраційну форму за посиланням. При відборі учасників пріоритет надаватиметься  випускникам програм «Active Citizens» та «Діалог та примирення в Україні», а також активістам з числа внутрішньо переміщених осіб з Луганської, Донецької, Вінницької, Одеської, Запорізької, Івано-Франківської та Полтавської областей. Організатори конкурсу покривають 70% фінансових витрат учасників на проїзд, а також всі витрати на проживання та харчування. Приймаючі організації сприятимуть отриманню Шенген віз для всіх учасників візиту.

Для довідки: Молодіжна організація «СТАН» була створена в Луганську у 1999 році групою письменників, філософів, журналістів та митців. З моменту свого існування, «СТАН» працював, щоб вирішувати соціальні проблеми України, підвищувати обізнаність про права людини, а також мобілізувати молодь до дій, через культуру. Місія організації - розвиток креативного громадянського суспільства через організацію та підтримку культурних, освітніх, соціальних та правозахисних ініціатив у громадах. У 2014 році, після ескалації конфлікту на Донбасі, організація «СТАН» переїхала до Івано-Франківська.

Контакти організаторів: https://www.facebook.com/lgstan

Координатор проекту - [email protected]

Для ЗМІ - [email protected] 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.