bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з форум-театру (Запорізька область)
20.03.2016

Безкоштовний семінар з форум-театру для активних жителів та переселенців Запоріжжя та Запорізької області проведе 8-10 квітня київський «Театр для діалогу».

Як будувати діалог та довіру для розвитку сильних громад у вашому місті? Як вирішувати конфлікти та непорозуміння мирним шляхом? Як зменшити внутрішнє та зовнішнє напруження навіть у такі складні часи, як наші? Протягом семінару з форум-театру ви дізнаєтесь, які відповіді на ці запитання можуть дати театральні практики.

Що: Триденний семінар за методом форум-театру. На семінарі буде створено виставу про те, що буде турбувати учасників. Учасники семінару стануть акторами та покажуть виставу чотири рази: у Запоріжжі, Гуляйполі, Бердянську та Пологах. Показ у Запоріжжі запланований на 10 квітня, а у вказаних містечках Запорізької області на 15-17 квітня.

Організатори: Київська громадська організація “Театр для діалогу” у співпраці з першим антикафе Бердянську “Час Є” в рамках проекту “Сприяння миру через діалог мовою театру” в рамках проекту Української ініціативи зміцнення громадської довіри (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).  

Коли: 8-10 квітня з 10:00 до 18:00 з перервами на обід та каву, які забезпечуються організаторами.

Де: Місце проведення буде повідомлене зареєстрованим учасникам

Для кого: Ми будемо раді бачити активістів, волонтерів, вимушених переселенців, що живуть у Харкові та області, а також усіх, хто зацікавлений у побудові миру, довіри та у ненасильницькому вирішенні конфліктів.

Умови участі: Безкоштовно. Реєстрація до 30 березня за посиланням . Для учасників з області забезпечується проживання в Запоріжжі та проїзд до Запоріжжя і назад.

Формат форум-театру передбачає активну участь глядачів у розвитку сюжетної лінії. Його особливість полягає в тому, що кожен гість може взяти участь у сценках і запропонувати свій варіант вирішення представлених проблем. Так у форматі діалога акторів та глядачів народжуються істини.

Контакти

  • Ксенія Клейнос
  • 066 466 25 12

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.