bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародна Академія Дебатів у Киргизстані
16.02.2016

IDEA CA оголошує відкритий конкурс на участь в Міжнародній Академії Дебатів ім. Айтматова 2016 (МАДА-2016), яка відбудеться з 20 по 28 березня 2016 року  в центрі відпочинку «Каприз», Іссикуль, Киргизстан.  Ми запрошуємо активних і працелюбних молодих людей у віці від 18 до 25 років з  Казахстану, Киргизстана, Росії, Таджикистану, України, Узбекистану та Естонії. Тих, що володіють російською мовою і бажають розвивати свої спільноти. Тема МАДА – 2016:  Справедливість, недискримінація та інклюзивність.

Цілі: 1) Через дебати підсилити залучення молоді до соціальних і регіональних питань, що впливають на їх сьогодення та майбутнє в умовах демократії, що розвивається; 2) Створити регіональну молодіжну мережу для поліпшення співпраці і взаємодії в політичних і соціально-економічних питаннях; 3) Надати протидію дискримінації серед молоді через інклюзивні заходи і підвищену увагу до потреб маргінальних груп. 

Детальніше - http://ru.idebate.org/news-articles/110528

Учасники:  Одним з головних критеріїв участі в МАДА 2016 року є волонтерська або робота в НПО, членство в неформальному незареєстрованому об’єднанні або участь в цивільних молодіжних рухах.  Для того, щоб взяти участь в Міжнародній Академії Дебатів ім. Айтматова – 2016, заповніть заявку за посиланням  і відправте на пошту [email protected]
- до 19 лютого 2016 року якщо Ви подаєтесь на грант;
- до 26 лютого  - якщо Ви хочете взяти участь на основі самофінансування;   
- Тренера, ко-тренера, судді:  якщо Ви хочете підвищити свій тренерський і суддівський потенціал і стати Тренером, Ко-тренером або Суддею на МАДА-2016, заповніть заяву до 12 лютого 2016 року.  

Ко - тренер: заповніть заявку, запишіть відеоролик (тривалістю не більш 2-х хвилин) про важливість дебатів в житті і методах впровадження дебатів в молодіжні ініціативи. 

Тренер: виходячи з обраних Вами напрямів тренінгів (трек), вказаних в анкеті, запишіть відеоролик (тривалістю не більш 2-х хвилин) про користь Ваших тренінгів для слухачів Академії і як Ваше бачення тренінгів збігається з цілями Академії,заявка_тренер.

Суддя: перейдіть за посиланням на ролики з дебатними раундами, визначте результати ігор з вказівкою причин Вашого рішення і коментарями та заповніть заяву за посиланням.

***  Дебати — чітко структурований  та спеціально організований публічний обмін думками між двома сторонами по актуальних темах. Команда IDEA CA вірить, що за допомогою дебатних технологій, учасники МАДА 2016 зможуть навчитись правильно і впевнено виражати свої думки, критично осмислювати і перевіряти на достовірність інформацію, що поступає, аргументувати і захищати свою цивільну позицію, просувати ініціативи своєї організації і залучити більше аудиторії у вирішення актуальних проблем. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.