bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

UMESchool оголошує набір слухачів на курс з мультимедійної журналістики
10.02.2016

Ukrainian Media E-School – спільний проект Незалежної асоціації телерадіомовників та Deutsche Welle Akademie оголошує набір слухачів на курс Мультимедійна журналістика. 

Ukrainian Media E-School побудована за зразком німецької школи і діє за принципом blended learning – змішане навчання. 20% часу складає аудиторне навчання, а 80% - дистанційне. Навчальна програма передбачає чотири модулі. Кожен модуль починається з триденного очного семінару у Києві, після нього упродовж чотирьох тижнів учасники програми отримують дистанційний інтенсивний online курс з практичними завданнями та контрольними роботами.

Теми курсу:

  • мультимедійні платформи: підготовка матеріалів (інструментарій, аудіо, відео, тексти);
  • журналістське розслідування (ефективне дослідження, робота з джерелами інформації, підтвердження інформації з соціальних мереж тощо);
  • журналістика даних (інструменти збору, очищення та аналіз даних, основні засоби візуалізації тощо);

Програму курсу розроблено німецькими фахівцями. Викладають на курсі українські тренери: Ілона Фанта, Денис Бігус, Михайло Кольцов.

Дати очних модулів:

18-20 травня

15-17 квітня

13-15 травня

18-20 червня

Взяти учать у конкурсі на отримання стипендії можна надіславши заповнену аплікаційну форму до 1 березня 2016 року. Відбір стипендіатів відбуватиметься на конкурсній основі за результатами анкет. Безкоштовно участь у навчанні зможуть взяти 15 відібраних кандидатів. 

Заповнену аплікаційну заявку необхідно надсилати на адресу [email protected].

Організатори:

Академія Німецької Хвилі – це відома німецька організація, що працює в галузі міжнародного медіа розвитку. Тренери та консультанти Академії працюють над поширенням вільних та незалежних медіа починаючи з 1965 року. 

НАМ – це одна з найбільших українських недержавних організацій, яка вже понад 15 років працює в галузі розвитку електронних медіа та покращення умов їх діяльності.

Контакти

  • Національна асоціація телерадіомовників
  • Наталія Чекало
  • [email protected]
  • 044 254 55 56

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.