bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Конфлікти як складова повсякденності: чи на часі діалогова компетентність?»
05.10.2015

Відкрито конкурс на участь у Тренінгу для громадських організацій «Конфлікти як складова повсякденності: чи на часі діалогова компетентність?».

Конфлікти можна не любити, але вони є об’єктивною частиною нашого життя… Що ж можна змінити у собі та інших, щоб «оптимізувати» їхній вплив? Конфлікт – це завжди про порушення комунікації. Як навчитися розуміти про що власне конфліктує ваш візаві?

Для України як ніколи стали актуальними навички спілкування у «гарячих» питаннях – тож спробуємо подивитися на конфлікти як феномен, який треба зрозуміти, щоб почати рух у майбутнє. Повивчаємо яким чином можна налагоджувати діалог із різними людьми і як вберегтися від «вигорання».

До участі запрошуються активні представники громадянського суспільства з усіх регіонів України, віком від 18 років до 35 років, робота яких направлена на налагодження порозуміння у суспільстві, допомогу внутрішньо переміщеним особам, бійцям АТО, та які здатні до ініціювання позитивних змін у своїх громадах. Вітається участь активних людей з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб.

Взяти участь у тренінгу у вас буде можливість в один із днів: 13, 14 або 15 жовтня 2015 року.

Вибір учасників буде здійснюватися на основі анкет. Буде враховуватися громадська діяльність кандидатів, попередні напроцювання з тематики тренінгу та обгрунтована мотивація участі у заході. Знання іноземних мов є бажаним.

Заповнити анкету можна за посиланням.

Останній термін подання анкет – 8 жовтня 2015 року. 

Витрати на проїзд та харчування учасників покриваються за рахунок організаторів.

Тренером виступить Владислава Каневська – сертифікований медіатор та фасилітатор, віце-президент Національної асоціації медіаторів України (НАМУ), координатор Мережі фасилітаторів діалогів, член Міжнародної асоціації фасилітаторів та Європейської ради з менторінгу та коучингу, експерт міжнародної організації «Ініціативи змін» (Initiatives of Change). Має понад 15 років досвіду у запровадженні програм порозуміння у різних сферах та консультування у конфліктних ситуаціях. Працювала у державних, міжнародних та громадських організаціях у якості експерта, керівника проектів, тренера. Спів-ініціатор проекту «Громадянські діалоги» (грудень 2013) та «Школи свідомого громадянина» (березень 2014), платформи «На шляху до миру» (Україна-Росія) тощо. Разом з колегами проводить підготовку українських фасилітаторів діалогів та організовує зустрічі-діалоги.

Серед найбільш активних учасників за результатами додаткового конкурсу буде обрано кандидатів на участь у тижневому візиті з обміну досвідом до Федеративної Республіки Німеччина, який відбудеться на початку листопада 2015 р.

Тренінг проводиться в рамках проекту «Сприяння плюралізму та діалогу в українському суспільстві», який спрямований на підвищення ролі активних молодих представників громадянського суспільства задля розбудови відкритого, сильного, згуртованого, демократичного і плюралістичного суспільства в Україні. Проект реалізується Фондом Східна Європа за підтримки німецької Громадської організації ChildFund Deutschland e.V. та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.