bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар: «Хто повинен фінансувати партії?»
02.10.2015

Transparency International Україна запрошує взяти участь у вебінарі, присвяченому зменшенню корупційних ризиків у сфері політики, а також проблемі непрозорого фінансування політичних партій. 

Вебінар відбудеться у четвер, 8 жовтня о 13.00.

Під час заходу будуть обговорені причини неспроможності партій представляти суспільні інтереси громадян України. На сьогоднішній день політичні партії сильно залежать від заможних донорів. Через відсутність будь-яких обмежень на приватні пожертвування провідні політичні сили представляють не свого виборця, а інтереси олігархічних кіл. Тому ТІ Україна вивчає шляхи виходу із корупційної ситуації, яка склалася в нашій країні навколо політичних партій.

 Питання, які розглянемо під час вебінару:

  • роль партій в нашому житті: міфи та реальність
  • український фінансовий рай для політичних партій
  • запобігання і протидія політичній корупції: законопроект 2123а.

Спікер:

Алла Волошина - старший аналітик департаменту аналізу політики Transparency International Україна, координатор напрямку “Прозорі публічні фінанси”.

Кандидат філологічних наук. Є одним із провідних фахівців із проведення громадського моніторингу та кампаній громадянського представництва. Має дві вищі освіти - закінчила Кіровоградський національний технічний університет та Кіровоградський державний педагогічний інститут імені В.К. Винниченка. У 2008 - 2009 роках координувала незалежне громадське спостереження за вступом до 30 провідних вишів країни. У 2011 - 2013 роках була лідером першого в Україні громадського партнерства, що ставить за мету зниження рівня корупції у сфері державних закупівель. З 2014 року - член Антикорупційної групи «Реанімаційний пакет реформ».

Для участі у вебінарі реєструйтесь за посиланням.

Контакти

  • Transparency International Україна
  • Ольга Тимченко
  • 050 352 96 18

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.