bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Базовий тренінг програми «Альтернативи насильству»
12.08.2015

Якщо Ви шукаєте ефективні шляхи зменшення насильства в собі та суспільстві, налагодження діалогу та творче вирішення конфліктів у цей не простий для усіх нас час, тоді ми запрошуємо Вас здобути для цього власний досвід під час тренінгу, що проходитиме за методикою програми «Альтернативи насильству (АН)»/Alternatives to Violence Project (AVP).

«Альтернативи насильству» – це міжнародна благодійна миротворча програма, яка набула широкого поширення у всьому світі починаючи з 1975 року. Особливістю програми є орієнтація на досвід кожного, на неформальність, недерективність. Це практична програма, в основі якої лежить навчання через особистий досвід, а не лекційний матеріал. Ми не навчаємо і не даємо відповідей. Ми вважаємо, що відповіді сховані в середині кожного з нас. Роль ведучих тренінгів (яких завжди одночасно троє) в тому, щоб моделювати і направляти процес самонавчання.

Перші тренінги проводилися в нью-йоркській тюремній системі та продовжуються там до сьогодні. Згодом програма набула розвитку, вдосконалення, адаптації та зараз семінари за проектом проходять у більш ніж 20 країнах світу в Америці, Африці, Австралії, Європі, Азії у школах, вузах, різноманітних державних та громадських організаціях.

В Україні перші семінари пройшли в Одесі в 2005 році й відтоді поширюються по всій Україні за типом соціальної франшизи - всі, хто проходять навчальну серію тренінгів отримують підтримку, стажування та можливість продовжувати ініціативу разом з нами чи самостійно. Для цього абсолютно не потрібно спеціальних знань (психологічних чи інших), бо проект має соціальне спрямування та НЕ Є ПСИХОТЕРАПЕВТИЧНИМ.

В Києві ініціатива почала активно поширюватися починаючи з лютого 2014 року, як рух солідарності у відповідь на кризу в Україні групою активістів для поширення методики пошуку власних ресурсів подолання насильства в собі та в суспільстві.

З нашою програмою ми уже побували в багатьох містах: Харкові, Львові, Дніпропетровську, Білій Церкві, Сімферополі, Джанкої (Крим), Тирасполі (Придністров’я), Тбілісі (Грузія), Кіровограді, Ананьєві (Одеська обл.), Велика Димерка (Київської обл.), Котовську (Одеська обл.), Ізмаїлі (Одеська обл.) та інших містах.

Ви можете бути ініціатором та організатором проведення аналогічного тренінгу у Вашому місті!



Починаючи з 2005 року ми проводимо майже 120 тренінгів щорічно (1500 учасників щороку).

Багато вправ та ігор в тренінгах AVP спрямовані на:
- прийняття один одного, підвищення самооцінки і створення атмосфери довіри;
- конструктивний діалог: навички слухання і вміння стояти на своєму, зберігаючи любов і повагу до себе та інших;
- співробітництво: установка на співпрацю і відмова від конкуренції;
- творче вирішення конфліктів - щоб відчути внутрішню перетворюючу силу для нейтралізації насильства.

Проект має кілька напрямків:
1. Доросла навчальна програма - серія із трьох дводенних тренінгів (48 годин), базовий, просунутий і тренерський модулі, на яких ми готуємо нових охочих стати ведучими-фасилітаторами нашого проекту для роботи із дорослими (даний тренінг буде проведений саме за цим напрямком - це перший базовий модуль проекту для дорослих).
2. Дитяча навчальна програма – аналогічна навчальна серія для роботи із дітьми (12-16 років).
3. Одноденні тренінги для дорослих на задану тематику: профілактика емоційного вигорання, теми прощення, гніву, страху, командоутворення тощо.
4. Тюремна програма для ув’язнених.

МІСЦЕ проведення заходу: м. Лисичанськ, проспект Леніна, 94. Лисичанська центральна міська бібліотека.

ЧАС роботи тренінгу: з 9:00 до 17:00 год, два повні дні по 8 год, субота і неділя 22-23.08.2015.

Стежити за новими семінарами можна на нашій сторінці в інтернеті “Альтернативы насилию в Украине”- https://www.facebook.com/avpinukraine. 

Також про даний тренінг Ви можете прочитати тут.

Цей проект є благодійним і добровільним, участь в тренінгу - безкоштовна. Ведучі волонтери і добровольці та організовують семінар власними силами разом з іншими волонтерами. Ми просимо учасників самостійно покривати свої витрати на проїзд, проживання і харчування протягом усіх днів тренінгу. Ви можете взяти з собою обід, печиво, питну воду (передбачаються перерви у 40 хв. та 15 хв).

Наша ініціатива є миротворчою та благодійною. Поширюється вона в основному на добрій репутації та з уст в уста. Ми дуже сподіваємося, що вона дійсно відгукується у різних серцях та приносить хоча б невеличку нову порцію миру та енергії для самовдосконалення.

Запрошуємо вас та всіх охочих на цей тренінг.

Ми віддаємо перевагу не загальній рекламі проекту, а поширенню його серед найбільш потребуючої цього аудиторії. Тому будемо надзвичайно вдячні, якщо ви поширите дану можливість, повідомивши про ці заходи тим, кому це може бути потрібно найбільше!


Для участі у тренінгу, потрібно записатися (кількість місць обмежена, ми повідомимо про участь на вказану Вами в анкеті електронну пошту до 24:00 год середи 19.08.2015) або через цю анкету  або за контактами:
[email protected] 0970104922 (Andriy)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.