bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Луганщині відбудеться «Школа громадянської журналістики»
31.07.2015

Мета заходу – сприяти обміну досвідом та розвитку спільних проектів між журналістами та громадськими активістами Луганщини.

В рамках Школи відбудеться 6 навчальних семінарів та майстер-класів відомих українських та місцевих журналістів, на тему професійних стандартів журналістики, проведення журналістських розслідувань, доступу до інформації, створення матеріалів, використання соціальних мереж та правил роботи в зоні АТО.

«Школа журналістики це важливий інструмент розвитку громадянської активності та підвищення професійний навичок представників медіа в Луганській області. В подальшому ми плануємо надавати журналістам консультаційну підтримку, проводити конкурси журналістських розслідувань, які будуть сприяти активізації журналістського середовища в регіоні», - відмітив керівник проекту Максим Данильченко.

Умови участі

Для участі в конкурсі необхідно заповнити ОНЛАЙН-АНКЕТУ:

Учасники тренінгу відбираються на конкурсних засадах. Результати відбору будуть повідомлені 15 серпня 2015 року. Термін подачі заявок: до 12 серпня 2015 року.

Метою проекту «Розвиток громадянської журналістики та підтримка блогерів на Луганщині», що здійснюється  ЛОО «Суспільна Служба Правової Допомоги» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні є підвищення обізнаності та правової свідомості сільських мешканців та мешканців окупованих міст Луганщини за допомоги розвитку та підтримки громадянської журналістики в регіоні.

Контакти

Коментарі

Вікторія Алєксєєнко   3188 днів тому   #  

Яка це гарна ідея! Мрію створити постійно діючу Школу громадської журналістики для місцевих активістів у Татарбунарському районі. Розпочинаю писати проект.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.