bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний тренінг для журналістів «Соціальне підприємництво = Підприємництво 2.0»
03.07.2015

У час змін у суспільстві, коли ми, громадяни України, відчули свою силу та повірили у перемогу, можна частіше зустріти людей, котрі хочуть вирішити соціальні проблеми. З кожним днем збільшується кількість зацікавлених у створенні соціальних інновацій для побудови ефективного механізму з вирішення соціальних задач.

8 та 9 липня 2015 року в межах Лабораторії Соціальних Інновацій у Львові для журналістів проходитиме безкоштовне навчання від Емануеля Муса, міжнародного експерта з соціального підприємництва та організації роботи стартапів.

Щоб взяти участь у тренінгу, необхідно надіслати заявку до 6 липня 2015 року

Тільки зареєстровані ЗМІ зможуть

  • безкоштовно прослухати тренінги
  • першими взяти інтерв’ю у спікерів та гостей події
  • бути присутніми на презентації проектів у Львівській Бізнес Школі

Додатково

Емануель Мус – співзасновник babele.co, тренер для стартаперів, аналітик, має досвід у інженерії та бізнесі, а саме – консалтингу, аналітиці даних та бізнес-моделюванні. Попередній досвід роботи включає: менеджмент проектів у Proctor&Gamble в Парижі, фінансовий аналіз у AEGIS Лондон, стратегічний аналіз у Bombardier у Брюселі, стратегічний консалтинг у Advention Business Partners in Paris і менеджмент консалтинг у IBM У Парижі. Останні два роки Ману консультує стартапи в різних куточках світу (Токіо, Берлін, Прага, Мілан, Відень, Бухарест, Рим, Будапешт, Тірана, Брюсель), розповідаючи про свою peer-to-peer business methology.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.