bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Особливості працевлаштування людей з інвалідністю в ІТ-сфері»
19.05.2015

Запрошуємо HR спеціалістів та менеджерів, відповідальних за підбір персоналу у ІТ компаніях, на тренінг «Особливості працевлаштування людей з інвалідністю в ІТ-сфері». Даний тренінг буде проходити у Києві, Харкові та Львові.

У рамках тренінгу будуть розглядатися наступні питання: пошук спеціалістів з інвалідністю, норми законодавства щодо працевлаштування людей з інвалідністю, адаптація робочого місця, етика спілкування з представниками різних нозологій інвалідності, адаптація людини з інвалідністю у колективі тощо.

Графік проведення тренінгів та програми: 
26 травня – м. Львів, конференц-зал готелю «Панорама», пр. Свободи 45, м. Львів;
18 червня – м. Харків, зал «Харків» готелю «Прем’єр Палас», пр. Правди, 2;
25 червня – м. Київ, Щастя Хаб, вул. Саксаганського, 70А.

У разі Вашої зацікавленості, будемо вдячні за підтвердження участі у заході на електронну пошту [email protected]. Просимо уточнити, в якому з міст Вам було б зручно прийняти участь у заході.  

Тренінг – частина проекту «Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю», що реалізується Фондом Східна Європа в партнерстві з Благодійним фондом розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» за фінансової підтримки британської благодійної організації «Всесвітня єврейська допомога» (WorldJewish Relief).

Одна з цілей проекту - працевлаштування людей з особливими потребами в ІТ-компаніях. В рамках проекту було розроблено дистанційні курси з таких ІТ спеціальностей, як: комп’ютерна грамотність, HTML, CSS, Python, PHP, SQLite, Java SE. Пілотна група з 90 людей з особливими потребами зі всієї України вже розпочала навчання. Паралельно плануються заходи для представників ІТ компанії та державних інституцій. Детальніше про проект – за посиланням http://bit.ly/1L3thA2.

У разі виникнення запитань, звертайтеся до Ольги Шаварової, координатора проектів Фонду Східна Європа за телефоном (044) 200-38-24, або електронною поштою на адресу [email protected].

Контакти

  • www.eef.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.