bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Бухгалтерський облік громадських організацій та менеджмент заходів» для початківців
13.03.2015

18-19 квітня 2015 року в м. Суми відбудеться тренінг «Бухгалтерський облік громадських організацій та менеджмент заходів» для активної молоді, представників ініціативних груп та громадських організацій Сумської, Харківської, Полтавської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської та Запорізької областей. Захід проводиться в рамках проекту Сумського обласного комітету молодіжних організацій (СОКМО) «Школа громадської активності», за фінансової підтримки NED.

Суть заходу: під час проведення тренінгу отримають базові знання та навички з ведення бухгалтерського обліку громадських організацій, роботі з донорами, фондами, підготовці звітної документації, складанню бюджетів заходів, проектів, підготовці та проведенню заходів, розподілу обов’язків, ефективній комунікації тощо.

Учасники: активісти, студенти, представники ініціативних груп із вищезазначених областей, представники громадських організацій віком від 16 до 35 років.

Умови участі: організатори забезпечують учасникам проживання, харчування, компенсують вартість проїзду при наявності оригіналів квитків в обидві сторони та за виконання умов участі в заході. Учасники мають дотримуватись програми заходу, брати активну участь в ній. Відбір учасників відбувається на конкурсній основі.

ВАЖЛИВО: при заповненні анкети зверніть, будь ласка, увагу на умови участі в заході: http://goo.gl/jFjYGj. З метою уникнення непорозумінь під час проведення заходу у цьому документі описані всі вимоги до учасників, яких необхідно дотримуватись.

Для участі у відборі Вам необхідно заповнити анкету до 20.00 13 квітня 2015 року. Анкети, надіслані після вказаного часу розглядатись не будуть. Результати відбору будуть відомі до 20.00 14 квітня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.