bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Інструменти ефективної контрпропаганди в Інтернеті» у Сумах
18.11.2014

 26 листопада (середа) громадська організація «Молодіжна медіа-спілка (ММС)» запрошує до участі в одноденному тренінзі «Інструменти ефективної контрпропаганди в Інтернеті», що відбудеться в місті Суми. Захід проводиться у межах реалізації проекту Учбово-методичного центру захисту прав людини HRTC в рамках програми «Навчаємо успіху».

Під час тренінгу учасники отримають знання з теорії пропаганди, навчаться користуватися Internet-інструментами контрпропаганди, оволодіють технологіями ефективної участі в суперечці.

Захід відбудеться 26 листопада (середа) з 9:00 до 17:00 у м. Суми.
Точне місце проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам.

До участі запрошуються журналісти, блогери, громадські діячі, активісти, молоді юристи у віці від 18 до 35 років з Сум та Сумської області. Також можлива участь представників Харківською, Полтавської, Чернігівської та Луганської областей, а також дистанційна участь у заході (он-лайн конференція).

Для того, щоб стати учасником тренінгу, необхідно заповнити електронну анкету за посиланням до 22 листопада (субота) 17:00.

Результати відбору учасників будуть оголошені до кінця цього ж дня.  Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені в індивідуальному порядку після остаточного відбору.

Учасникам тренінгу забезпечується харчування та проживання, а також компенсується вартість квитків для людей, які не проживають в Сумах, за наявності оригіналів квитків в обидва боки та ксерокопій документів (І, ІІ ст. паспорту, прописки та ідентифікаційного коду).

Обов’язковою умовою є участь у всіх тематичних блоках тренінгу, а також написання й публікація власного матеріалу на тему контрпропаганди у будь-якому виді ЗМІ (друкованому, радіо, телебачення, Internet-виданні).

Деталі й додаткову інформацію можна отримати за посиланнями: vk.com/3plus4, facebook.com/YouthMediaSociety.

А також написати листа: [email protected]

Проект здійснюється за підтримки Посольства США в Україні

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.