bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма стажування із енергоефективності
07.11.2014

Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів для участі у тижневій програмі стажування на тему: «Енергоефективність: реструктуризація газотранспортної системи та підвищення компетенцій українських фахівців».

Програма орієнтована на фахівців з Київської області, м. Харків, м. Кременчуг та м. Гадяч.

Орієнтовна дата поїздки – 15-22 березня 2015 р.

Останній термін подання документів на програму – 15 грудня 2014 р.

Основна мета програми «Енергоефективність: реструктуризація газотранспортної системи та підвищення компетенцій українських фахівців» полягає в покращенні ефективності української газотранспортної системи через  її реформування та посилення потенціалу українських професіоналів.

Навчальна програма «Енергоефективність: реструктуризація газотранспортної системи та підвищення компетенцій українських фахівців»  проходитиме в Чеській Республіці або Республіці Словаччині і триватиме один тиждень. Країну стажування буде обрано за результатами конкурсних пропозицій програми.

Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Група складатиметься з 10 осіб. Знання англійської мови не вимагається, з групою працюють перекладачі. Усі витрати учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та витрат на території України (транспортних, проживання в готелі у разі потреби, поштових тощо).

Учасниками програми можуть бути: представники Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг України, провідних науково-дослідних інститутів газової галузі, представники компаній-виробників газу, газорозподільчих компаній, неурядових організацій, урядових установ, науковці, журналісти.

Дізнатись більше про програму та заповнити он-лайн Анкету кандидата можна на сайті виконавця проекту в Україні - Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) www.ptp.ceume.org.ua.

Контакти

Коментарі

Суханова Тетяна   3444 дні тому   #  

Увага!ВАЖЛИВЕ ПИТАННЯ ДО "ГУРТА": в вашій інф.тут зазначено м.Харків,а на сайті www.ptp.ceume.org.ua. - замість Харкова-м.Херсон.ПРОСИМО УТОЧНИТИ - ЯКЕ МІСТО приймає участь в проекті?????

  •   Пiдписатися на новi
Дар'я Вороніна   3444 дні тому   #  

Тетяно, це питання до автора повідомлення. ГУРТ лише розміщує інформацію, а за її зміст відповідають автори. Виключення становлять тільки новини ГУРТа, які мають позначку "ГУРТ".

Будь ласка, зверніться з Вашим питанням за електронною адресою, що вказана в контактах.

  •   Пiдписатися на новi
Оксана Сидоренко   3444 дні тому   #  

Додатково інформуємо, що навчальна програма «Енергоефективність: реструктуризація газотранспортної системи та підвищення компетенцій українських фахівців» за проектом «Навчальні програми професійного зростання» (Participant Training Program) розрахована на фахівців з Київської області та м. Херсон, м. Кременчуг та м. Гадяч.

  •   Пiдписатися на новi
Суханова Тетяна   3444 дні тому   #  

Дякую за оперативну відповідь!!!!!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.