bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

10-й навчальний модуль «Університету Журналістської Майстерності»
14.10.2014

УАВПП за підтримки Системи Компаній Кока-Кола в Україні та у співпраці із Всеукраїнською асоціацією превентивної та антиейджинг медицини оголошують про початок набору до навчальної групи на 10-й навчальний модуль «Університету Журналістської Майстерності».

Тема 10-го модулю – сучасні аспекти висвітлення суспільно важливих тематик: здоров’я та активний спосіб життя.

Цього разу навчальний модуль стане майданчиком не лише для розширення професійних зв’язків та збагачення світогляду журналістів «звичайних» ЗМІ. Ми заохочуємо до участі «спеціалізованих» журналістів – тих, хто пише для медичних видань. Отже, слухачі модулю матимуть чудову нагоду познайомитись та суттєво розширити свої професійні зв’язки.

Програма спланована таким чином, щоб і у лекційній, і у практичній частинах журналісти активно працювали разом, не лише отримуючи нові знання, але й обмінюючись ними з колегами з інших видань. Експертами та тренерами будуть фахівці з дуже різних галузей – як професори медицини, так і гуру дизайну та верифікації даних. Очікуємо, що тренінг з верифікації даних зможе провести редактор Associated Press.

Під час традиційного конкурсного відбору до навчальної групи перевага буде надана тим з вас, хто (а) регулярно висвітлює тематики 10-го модулю та (б) мотивований використати цю нагоду для суттєвого професійного зростання. Вочевидь, це має випливати з ваших мотиваційних листів.

Навчання заплановано на 20-21 листопада 2014 року у Києві.

Програму та місце проведення навчального модулю ми оголосимо додатково. Наразі повідомляємо, що слухачі зустрінуться з професором А. В. Ягенським, який допоможе знайти способи розвінчання типових міфів та дізнатися, від чого ж насправді вмирають українці.

К.м.н. Гетьман О. І., головний лікар Медичного центру «Превент Клініка», розповість про сучасні концепції активного та здорового способу життя, а також про вплив стресів та психологічного здоров’я людини на якість її життя.

Анастасія Борко, арт-директор Escape, навчить основам дизайну та інфографіки у матеріалах на медичну тематику.

Справжньою родзинкою 10-го модулю стане тренінг з перевірки даних, який ми плануємо провести спільно з Європейським Центром Журналістики і очікуємо на підтвердження цього найближчим часом.

 Отже, просимо якомога швидше подати заявку на участь в 10 навчальному модулі.

 Будь ласка, зауважте, що:

- Загальна кількість слухачів у групі – 20 осіб

- Можлива участь лише одного представника від одного видання

- Навчання в «Університеті Журналістської Майстерності» є безкоштовним

- Організатор бере на себе усі витрати з організації навчального модулю, харчування та проживання учасників з інших міст України, аніж Київ, а також компенсує учасникам вартість проїзду до Києва та назад.

Перелік документів, які необхідно подати на конкурс:

1) Заявка. Всі поля заявки обов’язкові для заповнення.

2) Опубліковані роботи (копії опублікованих робіт). Це мають бути матеріали з авторським стилем та характером та обов’язковим висвітленням тематики «здоров’я», «активний спосіб життя» та з прикладами ефективного подання інформації (інфографіка, інтерактив з читачами, інше). Публікації можуть бути як друкованими так і телевізійними, інтернет (веб-сайти) та блогами (соціальні мережі, власні блоги).

Завершальним етапом відбору є рішення Ради Опікунів (в окремих випадках можлива телефонна співбесіда кандидата з представником Ради Опікунів).

До складу Ради Опікунів входять:

Олексій Погорелов (генеральний директор УАВПП)

Валерій Іванов (президент Академії Української Преси, професор)

Олеся Жулинська (директор зізв’язків з громадськістю Компанії «Кока-Кола Україна»).

Запрошуємо надсилати заявки на e-mail: [email protected]а або поштою на адресу УАВПП: 04071, м. Київ вул.Межигірська, 22, оф.20

Контактна особа з питань участі – Катерина Сторожук, менеджер із сервісу клієнтів УАВПП.

Тел. для довідок: (044) 425-57-87

Заявки від кандидатів приймаються до 31 жовтня 2014 року, 17:00.

Результати конкурсного відбору та список переможців буде оголошено на сайті УАВПП (www.uapp.org) 13 листопада 2014 року

Переможцям буде повідомлено про організаційні деталі телефоном та електронною поштою.

Мета проекту – надати доступ до сучасних знань практикуючим журналістам, які шукають можливостей для підвищення свого професійного рівня, бажають покращити та систематизувати знання та досвід, вже набуті у професії. А також познайомити їх з професіоналами медіа ринку, один з одним та навчити сучасним принципам побудови якісних мас-медіа.

Проект спрямований на талановитих молодих журналістів, які переважно працюють та мешкають поза межами столиці.

Довідкова інформація:

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) - www.uapp.org – добровільна недержавна неприбуткова організація – асоціація видавців, які об’єднали зусилля для того, щоб сприяти розвитку ринку друкованих ЗМІ, та докладати зусиль до збільшення його рекламної ємності, спрощення правил та регуляцій, покращення умов для ведення бізнесу, підвищення його інвестиційної привабливості.

З моменту створення (у 2001 році) УАВПП послідовно докладає зусиль як до покращення законодавства та регулювання стосовно умов для ведення бізнесу, так і передає видавцям знання та технології, необхідні для розвитку бізнесу. УАВПП є членом Всесвітньої Асоціації Видавців Газет та Новин (WAN-IFRA) та Міжнародної Федерації Періодичної Преси (FIPP).

 Всеукраїнська громадська організація «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» - http://apam.org.ua/ - заснована у 2008 році. Від самого початку організацію очолює доктор медичних наук, професор Ольга Миколаївна Барна. На даний час Асоціація налічує понад10 тисяч лікарів різних спеціальностей, що об’єднані в 14 обласних осередків. Основна мета Асоціації – сприяти покращенню надання медичної допомоги з метою підвищення якості та тривалості життя населення України.

Компанія Coca-Cola

Напій Coca-Cola був створений 125 років тому - 8 травня1886 року в Атланті, штат Джорджія, доктором Джоном С. Пембертоном і спочатку продавався тільки в аптеці Джейкобів (Jacob’s Pharmacy).

Компанія Coca-Cola є найбільшою компанією з виробництва напоїв у світі. Вона випускає близько 500 марок газованих та негазованих напоїв. Бренд Coca-Cola є її найдорожчим і загальносвітовим брендом. Ще 15 брендів компанії оцінюються в $1 млрд. кожен. Серед них – DietCoke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, vitaminwater, POWERADE, MinuteMaid, GeorgiaCoffee та інші.

Coca-Cola є найбільшим у світі виробником безалкогольних газованих напоїв, соків, напоїв на основі соку, готових до вживання чаю і кави. Компанія Coca-Cola має найбільшу в світі мережу дистрибуції. Її продукція представлена в більш ніж 200 країнах. Щодня у світі продається приблизно 1,7 мільярдів порцій напоїв виробництва Компанії Coca-Cola.

Компанія є активним учасником глобальної програми сталого розвитку. Відтак вона втілює ініціативи, що спрямовані на захист довкілля; підтримку активного, здорового способу життя; створення безпечних умов роботи для співробітників; підвищення економічного розвитку громад, на території яких працює Компанія.

В Україні вперше напій Coca-Cola скуштували у 1982 році, а виробляти на українському ринку почали у 1992 році. З цього моменту Coca-Cola в Україні – лідер вітчизняного ринку безалкогольних напоїв.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте сайт http://www.coca-colaukraine.com/

Інформація: www.uapp.org

Контакти

  •  www.uapp.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.