bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Альянс» запрошує журналістів та блогерів зі Східної України на тренінг з виборчого законодавства
17.09.2014

В найскрутніший із часів своєї навітньої історіі Україна готується до виборів депутатів у Верховну Раду. Чи  знає кожний сумлінний громадянин зі сходу України, де і як він може виконати свій громадський обовязок? 

Брак цієї інформації повинні усунути журналісти ЗМІ. Безумовно, обізнаність жуналістів в нових особливостях виборчого законодавства може допомогти читачам розібратися у складних політичних процессах.

Донецька громадська організація «Альянс» у партнерстві з ГО «Центр аналізу та розвитку громадських комунікацій «ДІАЛОГ» у рамках проекту «Навчання із прав людини для журналістів зі Східнї України» за підтримки Генерального консульства Німеччини в Донецьку проводить тренінг для журналістів Харківської, Днепропетровської, Луганської, Донецької, Запорізької областей з питань виборчого законодавства.

Тренінг відбудеться 25.09.2014-26.09.2014 в м. Києві.

Звертаемо увагу журналістів на те, що крім вишеназваного тренінга, проектом заплановано проведення ще трьох навчальних заходів (жовтень-грудень 2014 р.) за наступною тематикою:

  1. Законодавство про статус та права вимушено переміщенних осіб.
  2. Журналістика – сучасні методи та засоби.
  3. Журналістська етика та стандарти.

Учасники тренингів забеспечуються:

  • проживанням та харчуванням під час проведення заходу;
  • компенсацією проїзду в обидві сторони поїздом(купе)/автобусом при наявності білетів,
  • розатковими матеріалами.

В разі зацікавленості просимо вас надіслати заповнену анкету (додається), до 19.09.2014 на електронну адресу: [email protected]. Якщо Ваша участь буде підтверджена організаторами тренінгу, Вас буде повідомлено про місце і час початку заходу електронною поштою або по телефону до 18:00 години 21.09.2014 року. УВАГА! Заявки до участі у тренінгу можуть подаватися тільки журналістами Харківській, Днепропетровській, Луганській, Донецькій, Запорізькій областей.

За більш детальною інформацією про тренінг Ви можете звернутися до керівника проекту Світлани Закревської за тел.: +38 (050) 470-88-17 або можете написати на e-mail: [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.