bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експедиція “12-ти цінностей”
25.06.2014

1-7 липня ГО “Наше Поділля” (м.Вінниця) проводитиме молодіжний проект “Експедиція 12-ти європейських цінностей”.

Проект матиме за мету зібрати підлітків та молодих людей із різних географічних частин України: Схід, Захід, Північ, Південь, Центр та Крим для неформального навчанням 12-тьом цінностям, що є основою будь-якого цивілізованого суспільства.

Розпочнеться експедиція із сплаву Південним Бугом - найважливішою артерією Поділля. Далі молоді учасники проекту у неформальній атмосфері ознайомляться із цінностями європейського суспільства разом із досвідченим працівником сфери побудови громадянського суспільства. Після цього вони, разом із професійними фасилітаторами та представниками “Вуличного театру Вінниці” підготують коротенькі вистави на тему кожної із цінностей, які представлять на широку аудиторію на одній із центральних площ міста Вінниці.

Цінності, що будуть розглядатись проектом: мир, права людини, демократія, повага до людського життя, повага до інших культур, гендерна рівність, соціальна справедливість, індивідуальна свобода та самовираження, толерантність, свобода віросповідання, верховенство права, солідарність та підтримка інших.   

Основною метою проекту є навчити учасників 12-ти європейським цінностям, котрі критично необхідні на шляху побудови демократичного та цивілізованого суспільства, дати їм можливість осмислити їх та презентувати для широкої вуличної аудиторії. Також метою є побудова доброзичливих та ближчих зв’язків між представниками різних регіонів України, котра потерпає вже більш як півроку від системної політичної та соціальної кризи. Також учасники приймуть участь у сплаві та житимуть у наметовому містечку на природі, що позитивно вплине на їх здоров’я і ще вони зможуть здобути навички театральних постанов.

nnn

Проект пройде за підтримки Ради Європи (European Youth Foundation) з 1 по 7 липня 2014 року. Він збере учасників із наступних міст та регіонів: 1) Вінниця; 2) Чернігів; 3) Рівне; 4) Запоріжжя; 5) Донецьк; 6) Окупована республіка Крим. 

www.monp.org.ua

Контакти

  • www.monp.org.ua

Коментарі

Орлов Микола    3586 днів тому   #  

Ми вже з нетерпінням чекаємо на зустріч!

  •   Пiдписатися на новi
Ярослав Геращенко   3585 днів тому   #  

Як то кажуть: Велком! :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.