bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Онлайн-журналістика та ефективне використання Інтернету»
29.08.2013

ДО УВАГИ блогерів, громадських активістів, громадських журналістів та представників неурядових організацій України!

13-14 вересня 2013 року, Київ

В рамках проекту за підтримки польського Фонду міжнародної солідарності (МЗС Польщі), який виконують  польський Фонд  «Єдина Європа» та ГО «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) спільно з чеською Transitions Online та словацькою MEMO 98, ІРРП запрошує блогерів, представників громадських організацій, громадських журналістів та активістів з усіх регіонів України подавати заявки на дводенний тренінг «Онлайн-журналістика та ефективне використання Інтернету», який проводять досвідчені словацький та чеський тренери у Києві 13-14 вересня 2013 року. 

Участь у тренінгу надасть блогерам та активістам можливість підвищити професійний рівень з онлайн-журналістики, створення мультимедійних історій та ефективних методів просування власних проектів, ознайомитись з найуспішнішими прикладами громадської Інтернет-журналістики, а також оволодіти конкретними прикладними навичками.

Цільова аудиторія навчального проекту – блогери, громадські активісти, представники неурядових організацій, відповідальні за медіа-комунікації, які мають певний рівень досвіду з означених тем, але високо мотивовані підвищити свою кваліфікацію та  активно використовувати набуті навички у подальшому.

Участь у тренінгу є безкоштовною, всім учасникам буде запропоновано обід та кава-паузи. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.

Для участі у проекті необхідно заповнити та надіслати анкету-заявку до 24:00 28 серпня 2013 року. Групи учасників формуються на конкурсних засадах. Організатори повідомлять запрошених учасників про участь до 4 вересня 2013 року.

Більше інформації та реєстрація на сайті ІРРП.

Контакти

  • 067-547-22-33

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.