bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма East Invest запрошує до навчання у власній Академії
20.07.2013

 Програма East Invest запрошує керівників і директорів організацій з підтримки бізнесу (ОПБ) країн Східного партнерства до участі у навчальному курсі Академії East Invest. Курс пройде з 9 по 14 вересня у Молдові.

У навчанні візьмуть участь 50 представників вищого керівництва та керівників середньої ланки ОПБ зі східних країн-партнерів Євросоюзу. Навчальна програма структурована навколо двох основних та різних вибіркових курсів. Вони відображають специфічні інтереси і потреби мережі ОПБ, а також сприяють розв’язанню проблем, з якими найчастіше зіштовхується керівництво ОПБ.

У такий спосіб головними цілями Академії East Invest є:

  • провести спеціалізований управлінський тренінг для керівників ОПБ з країн Східного партнерства;
  • зміцнити усі аспекти управління ОПБ: адвокасі, послуги для малих і середніх підприємств, збереження членства, фінансовий менеджмент, залучення інвестицій тощо;
  • налагодження співпраці між керівниками ОПБ з усіх країн Східного партнерства.


Детальнішу інформацію щодо навчального курсу можна отримати у брошурі Академії East Invest. З нею можна ознайомитися за цим посиланням.

Для того, аби взяти участь у тренінгу усі охочі запрошуються заповнити аплікаційну форму. ЇЇ можна завантажити за цим посиланням.

Після заповнення аплікаційної форми її слід надіслати до EUROCHAMBRES з копією на інформаційно-координаційні центри проекту у відповідній країні.

Нагадаємо, що East Invest – це регіональний інвестиційний проект, покликаний розвивати економіку регіону Східного партнерства. Його фінансування здійснюється Європейським Союзом. Головна мета ініціативи – підтримка економічного розвитку та поліпшення умов діяльності малих та середніх підприємств країн-учасниць Східного партнерства. Також цей проект націлений на налагодження зв’язків між державними та приватними організаціями ЄС та регіону Східного партнерства.

Більше інформації:

Ця новина на сайті ENPI-Info

Контакти

  • Представництво Європейського Союзу в Україні

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.