bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа «Соціальні акції від «А» до «Я» і трохи більше»
25.02.2013

Коли усі страждатимуть від авітамінозу та депресії, ми запрошуємо тебе взяти участь у яскравому проекті від знаних волонтерів Червоного Хреста, який подарує позитивні емоції та досвід, що дозволить власноруч розробляти стратегію соціальних акцій та втілювати їх у життя.

Метою школи є залучення комунікабельних, веселих, завзятих та амбіційних людей з активною життєвою та громадською позицією до нової цікавої діяльності – отримання знань у галузі реалізації соціальних ініціатив. Запропонована програма навчальних курсів цікава тим, що кожен по їх закінченню зможе одразу ж перевірити отримані знання на практиці. Запорукою вашого успіху в житті стануть навички вільної комунікації, ріст мотивації та впевненості в своїх силах, вміння відчувати себе розумово та емоційно сильним – коли ви в останнє відчували себе таким? Проект побудований так, аби ви використали усі отримані знання на практиці.

Школа складається з наступних частин:

  • Теоретична. Ви почуєте яскравих лідерів з великим досвідом активізму (16-17 березня)
  • Практична (наступні 30 днів), учасники об’єднаються в команди та розпочнуть підготовку та реалізацію нескладних власних проектів (які є послідовними частинками благодійних проектів Червоного Хреста) за допомогою випускників минулих років. Буде багато самостійної роботи та корисного досвіду.
  • Фінішна пряма проекту та підбиття підсумків, коли всі акції будуть проведені (друга половина квітня).
  • Корпоратив та вручення сертифікатів від Харківської Обласної Організації Товариства Червоного Хреста України.

Ти запрошений, якщо хоча б один із пунктів нижче про тебе:
1. Вік від 16
2. Є бажання самовдосконалення
3. Чув про Червоний Хрест
4. Хочеш займати активну життєву позицію
5. Бажаєш займатися громадським активізмом
6. Хочеш поліпшити карму участю в благодійних проектах.

Обов’язковою є участь у всіх стадіях проекту. У соц. мережі учасники попередніх шкіл розкажуть (до 14 березня 2013 року) про свій досвід та зміни у житті, які сталися завдяки отриманим знанням. Підписуйтесь!

Участь у проекті є безкоштовною. Передбачені кава-брейки (безкоштовні). Обов’язковою є попередня реєстрація, кількість місць обмежена, пріоритет буде надано учасникам, які зареєструються раніше. Для того, щоб зареєструватися, заповніть анкету.

Результати відбору будуть повідомленні 14 березня.

Контакти

Коментарі

Коровайнюк Ірина   4071 день тому   #  

В Одессе бы))

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.