bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Етика блогерства та побудова партнерської мережі»
30.01.2013

4 лютого 2013 року, о 14.00, Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує громадських активістів, молодих журналістів, блогерів та всіх зацікавлених, взяти участь у завершальному вебінарі курсу «Підвищення блогерської майстерності». Тема вебінару ««Етика блогерства та побудова партнерської мережі».  Вебінар відбудеться за підтримки Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).

Ведучий – Микола Малуха, блогер, редактор соціальних медіа на порталі Infoporn.org.ua, координатор Data Journalism School. Був керівником напрямку соціальних медіа у передвиборчому штабі кандидата-мажоритарника Тетяни Монтян. Відповідав за blogger relations в команді народного депутата Лесі Оробець. Спеціалізується на поєднанні онлайн інструментів у громадському і політичному секторі. 

В ході вебінару, учасники дізнаються як писати на складні теми, що можуть образити почуття людей, яких етичних принципів варто дотримуватись, а також як розбудовувати свою співпрацю з іншими блогерами, громадськими активістами та ЗМІ.

Щоб стати учасником вебінару, необхідно здійснити два простих кроки:

  • Зареєструватись на сайті.
  • Надіслати заявку на адресу [email protected], де вказати: імя, прізвище, місто з якого Ви, організацію яку Ви представляєте ( за наявності) та посилання на Ваш блог чи сайт(за наявності).

Проект здійснюється за підтримки Посольства США в Україні. Більше інформації Ви можете знайти на сайті «Генплан – ключ до твого міста».

Контакти

Коментарі

Асан Емірсалієв   4097 днів тому   #  

Дуже дякую! Вебінар супер!

  •   Пiдписатися на новi
Аліна Бондар   4044 дні тому   #  

І Вам дяуємо!)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.