bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні семінари англійською мовою для викладачів та студентів
07.01.2013

Ресурсний центр для викладачів англійської мови, що підтримується Посольством США в Україні та знаходиться в Києво-Могилянській академії, запрошує викладачів та майбутніх викладачів відвідати безкоштовні семінари з методики викладання англійської мови.

  • Вівторок, 15 січня 2013 року 16:00-17:30 Семінар: Стратегії підготовки студентів до тестування та екзаменів та їх здачі. Презентер: Ів Сміт. Тестування є невід’ємною частиною досвіду учнів, однак деякі учні відчувають надмірну тривогу та тиск, коли стикаються з майбутніми іспитами. Коли учні приходять до нас на навчання, ми часто думаємо, що хтось, десь, навчив їх тому, як готуватися до іспитів та успішно їх здавати. Але це не завжди так.Тому варто переглянути стратегії проходження тестувань та підготовки до них зі студентами, оскільки це може зменшити хвилювання та неспокій у класі та збільшити мотивацію.
  • Вівторок, 16 січня 2013 року 16:00 – 17:30 Семінар: Стратегії підготовки студентів до тестування та екзаменів і їх здачі.Презентер: Ів Сміт, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США. Семінар є повтором семінару 15 січня.
  • Вівторок, 29 січня16:00 – 17:30 Семінар: Покращення взаємодії учнів. Презентер: Ів Сміт. Як зробити вивчення граматики захопливим? Як навчати граматиці у більш комунікативний спосіб? На семінарі презентерка торкнеться цих питань і представить колекцію граматичних ігор для різних рівнів. 
  • Середа, 30 січня 16:00 – 17:30 Семінар: Граматичні ігри. Презентер: Ів Сміт. Покращення взаємодії учнів у класі може виявитися складним завданням. Презентер розкаже як створити вправи на основі задач, які стимулюватимуть обговорення та взаємодію учнів як групи.

Для участі у заходах зареєструйтесь, будь ласка, по телефону: (044) 238-66-10, 067-2307619, або ел. поштою: [email protected].

Семінари відбудуться в приміщенні  Ресурсного Центру за адресою: Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.