bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний молодіжний обмін «Твори ‘та’ дій»
16.09.2012

Запрошуємо креативну та активну молодь, що захоплюється музикою, танцями та театром взяти участь міжнародному обміні “Art’n’Act”, що відбудеться у м. Суми (Україна).

У проекті візьмуть участь молоді люди з Вірменії, Грузії, Польщі, Німеччини та України. Проект реалізується за підтримки програми «Молодь в дії» Європейського Союзу.

Молодіжний обмін «Твори ‘та’ дій» надає молодим людям можливість отримати новий досвід, відкрити свою ідентичність та порівняти її з іншими, отримати різноманітні соціальні навички, такі як міжкультурне спілкування та робота в команді.

Використовуючи методи неформального навчання, проект «Твори ‘та’ дій» допомагає молодим людям відкрити в собі активного громадянина та використати можливості мистецтва для вираження їх потреб, проблем та вимог.

Музика, танці та театр – це інструменти для самовираження, розвитку самопізнання, створення ідентичності та особистості, що допомагають брати свідому участь у соціальному житті.

У програмі молодіжного обміну:

  • інтеграційні заняття;
  • міжкультурне навчання;
  • творчі майстерні з музики, танцю та театру;
  • культурні вечори країн-учасниць проекту;
  • екскурсії.

Запрошуємо молодь з України подавати заявки на участь у проекті!

Хто може взяти участь: активна молодь віком від 18 до 25 років, захоплення музикою, танцем, театром; достатній рівень володіння англійською мовою.

Дата проведення: 2-10 жовтня 2012 року.

Місце проведення: м. Суми, Україна.

Організатори забезпечують: харчування, проживання, участь у всіх елементах програми, необхідні матеріали та обладнання, а також оплачують 70% проїзду.

За рахунок учасників: 30% від вартості проїзду, реєстраційний внесок – 10 євро.

Як подати заявку: бажаючі взяти участь, будь-ласка, до 20 вересня 2012 року включно заповніть онлайн-анкету. Так як кількість місць обмежена, відбір учасників буде відбуватись на конкурсній основі.

Організатори проекту: СМГО «Центр європейських ініціатив» (Україна), www.eu.sumy.ua.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.