bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Став на свій успіх! Заробляй свідомо!
05.09.2012

Як розпочати власну справу? Які для цього потрібні знання, навички та ресурси? Чи моя бізнес-ідея є життєздатною?

Ресурсний центр ГУРТ за підтримки Шведського агентства з міжнародного розвитку та співробітництва (Sida) і Міжнародного бюро праці (ILO) створюють Вам унікальну можливість – взяти участь у тренінговій програмі «Розпочни свій бізнес» та отримати практичні знання та навички, необхідні для започаткування та ведення бізнесу.

Тренінгова програма «Розпочни свій бізнес» впроваджується за стандартами Міжнародним бюро праці досвідченими тренерами, сертифікованими ILO. З більш, ніж 700 учасників, які пройшли навчання у 2010-2011 рр.., третина - розпочали та розвивають власну справу.

Протягом триденного тренінгу учасники здобудуть необхідні для становлення власної справи знання та навички. Програма передбачає вивчення таких аспектів бізнесу: складання бізнес-плану, маркетингового плану, робота з персоналом, пошук джерел стартового капіталу, фінансове планування. Під час тренінгу всі учасники зможуть користуватись практичними посібниками, спільно та самостійно вирішуючи практичні завдання, що постають перед людиною, яка розпочинає свій бізнес.

Цільовими групами тренінгів в рамках вказаної програми є:

  • Ініціативні громадяни, які планують зайнятись бізнесом
  • Підприємці, які щойно започаткували власний бізнес
  • Громадські лідери, які займаються соціальним підприємництвом

Час та місце проведення тренінгів:

  • м. Запоріжжя: 8-10 листопада 2012 р.
  • м. Одеса: 15-17 листопада 2012 р.

Як взяти участь?

  • Заповніть анкету (у додатку) та надішліть її на е-пошту [email protected] з темою міста, де Ви плануєте пройти навчання у межах програми — “Запоріжжя”, “Одеса”. Крайній термін для надсилання анкет: 22 жовтня 2012 року.
  • Пройдіть конкурсний відбір. Про результати відбору Вам буде повідомлено в індивідуальному порядку не пізніше 29 жовтня 2012 року.

УВАГА! Участь у тренінгу відібраних учасників – БЕЗКОШТОВНА.

Проживання, харчування та проїзд до місця проведення тренінгу учасники покривають самостійно.

Якщо у Вас виникли запитання чи пропозиції пишіть нам на електронну скриньку чи телефонуйте за вказаним номером. Більш детальну інформацію про програму можна дізнатися у Маріанни Якимець, Ресурсний центр ГУРТ, е-пошта: info@gurt.org.ua, тел.. +38044-296-10-52 та за адресою gurt.org.ua/biz/.

Контакти

Коментарі

Лиховид Олег   4248 днів тому   #  

Цікава і корисна справа. Наш Центр розвитку малого бізнесу започаткував новий проект - спеціалізованої інвестиційний фонд фінансування малого і середнього бізнесу. Для цього фонду надзвичайно цікавим було б познайомитися з пропозиціями випускників таких заходів.

  •   Пiдписатися на новi
Василь Остапчук   4248 днів тому   #  

А я займаюсь Інтелект бізнесом і можу допомогти в опануванні сучасних Інтернет технологій, модернізації малого і середнього бізнесу.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.