bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий тренінг “Лобіювання та адвокасі для громадських організацій:важливо бути почутим”
16.01.2012

Лобіювання та адвокасі відіграють важливу роль для організацій громадянського суспільства та різноманітних груп суспільства, адже є способами цілеспрямованого впливу на законодавчі та виконавчі органи державної влади.

У рамках семінару-тренінгу говоритимемо про Інститути лобіювання та адвокасі, засади їх функціонування, про побудову кампаній з адвокасі, про комунікації в лобіюванні та адвокаті, про успішні приклади такої діяльності. Проводитимуть навчання представники Інституту професійного лобіювання та адвокасі Денис Базілевич та Віталій Жугай; про захист прав інвалідів говоритиме Микола Сварник.

Тренінг відбудеться 31 січня 2012 року (вівторок) з 10.00 по 18.00 (реєстрація учасників – з 9.30) , в семінарській кімнаті (авд. 101) філософсько-богословського факультету УКУ за адресою: м. Львів, вул. Хуторівка, 35а.

Умови участі у тренінгу: Участь у тренінгу лише за попередньою реєстрацією. Реєстраційна анкета у додатку. Реєстраційний внесок для покриття витрат на матеріали та каво-перерви становить 50 грн. Для учасників попередніх програм ІЛУ – 30 грн.

Просимо реєструватися до 26 січня 2012, надіславши анкету на електронну скриньку [email protected].

Контактна особа: Наталка Мисула – 066 54 22 638; 067 491 4823.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.