bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивний семінар “Я - громада?”
19.10.2011

Молодіжна громадська організація «Дельфін» запрошує Вас до участі в одноденному інтерактивному семінарі на тему “Я- громада?”, який відбудеться 22 жовтня (початок об 11.00, за адресою: Київ, вул. Мала Житомирська, 5, клуб «Дельфін»).

Семінар має стати першим кроком до започаткування та запуску Школи лідерів, учасники якої зможуть напрацювати вміння та навички «справжніх» громадських діячів.

Серед них ті, які допоможуть підготувати, спланувати та реалізувати власні проекти; спланувати, реалізувати та проаналізувати кампанії з залучення коштів, зрозуміти особливості управління та просування проектів за допомогою нових медіа, керувати своїм часом, знайти однодумців та сформувати команду тощо.

Під час семінару «Я - громада?» відбудеться знайомство з системою та відповідно роботою громадських організацій, в Києві, в Україні та за межами нашої країни. Ви дізнаєтеся як спілкуватися з державними установами, і як власне зробити так, щоб це спілкування було ефективним!

Як проводити різноманітні заходи, акції, студії, школи, виступи… та багато-багато іншого. • Цільові аудиторії - громадські активісти, студенти, зацікавлена молодь.

Дата проведення: 22 жовтня (початок об 11.00)

Адреса: м. Київ, вул. Мала Житомирська, 5, клуб «Дельфін».

Реєстрація завершується 21 жовтня, у п’ятницю, о 17.00. Для реєстрації, а також за більш детальною інформацією просимо звертатися за телефоном (044) 278-17-61 або електронною поштою [email protected] контактна особа - Анна.

Участь у семінарі безкоштовна.
Учасники забезпечуються матеріалами семінару, харчуванням (2 кава-паузи).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.