bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги «Як здійснювати зміни в місцевих громадах?»
02.09.2011

Активісти та активістки місцевих громадських організацій та ініціативних груп з Вінницької, Одеської, Миколаївської, Херсонської областей та з АР Крим, які хочуть працювати на користь своєї громади та поглибити свої знання з підготовки соціальних проектів запрошуються взяти участь у конкурсі.

В рамках тренінгу учасники/учасниці ознайомляться зі способами визначення проблем і потреб місцевої громади, способами активізації місцевої громади, проаналізують в чому полягає суть доброго проекту, отримають знання як перевтілити ідею в ініціативу.

Учасники/учасниці отримають також навички написання проектної заявки.

Тренінг проводитиметься польсько-українською командою тренерів з Центру громадянської освіти (Польща), Товариства Лева та Волинського ресурсного центру.

Навчання відбудеться:

  1. 12-15 жовтня 2011 року (м. Херсон) для учасників та учасниць з Херсонської та Миколаївської областей.
  2. 12-15 листопада 2011 року (м. Одеса) для учасників та учасниць з Вінницької, Одеської областей та АР Крим.

Умовою прийняття на курс є зобов’язання взяти у ньому участь у повному обсязі. Організатори забезпечують учасникам та учасницям відшкодування коштів за проїзд, проживання та харчування, забезпечують навчальними матеріалами.

Охочих взяти участь у тренінгу просимо заповнити анкету і відіслати її на адресу: [email protected] до 19 вересня 2011.

Пріоритет надаватиметься учасникам з сільських населених пунктів і районних центрів.

Більше інформації можна отримати від Наталі Кертичак, координатора проекту в Польщі: [email protected], та від Наталі Чермошенцевої, координатора проекту в Україні: [email protected], тел. 0509474811.

Тренінг проводиться в рамках проекту «Збільшення впливу громадських організацій у місцевих громадах південної України», реалізованого Східноєвропейським демократичним центром у співпраці з Молодіжною організацією «Нова генерація» за підтримки National Endowment for Democracy.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.