bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Участь молоді у розвитку громад: побудова соціально справедливого міста
22.07.2011

Літо не час для відпочинку! Ні, звичайно, ти можеш загоряти на своєму городі чи поїхати в Маріупіль, або, чим чорт не жартує навіть в Алупку і валятися на пляжі й кричати: “Тагіл!”. Або, якщо вважаєш себе справжнім лідером, бажаєш не гаяти час і поєднати приємне з корисним, працюючи над собою. Чи хоча б підібрати молоду амбійційну каманію, бо разом кричати гучніше.

Фонд ім. Фрідріха Еберата спільно з Донецьким осередком «Фундації Регіональних Ініціатив» оголошує продовження набору на проект «Участь молоді у розвитку громад: побудова соціально справедливого міста». Назва довжелезна, але проект насправді незабутній і вартий уваги. Завдяки науково-практичним тренінгам ви здобудете знання: як ефективно розумітися в собі та в членах команди, що ж таке демократія участі, особисті цінності й чому вони так важливі, активна участь молоді в развитку суспільства, побудова соціально справедливого міста, зможете развіяти стереотипи по створенню та втіленню проектів.

Участь в тренінгах безкоштовна. Відбір учасників на конкурсній основі спираючись на якість заповненої «Анкети». Мета проекту – навчання політично активної молоді у сфері побудови соціально справедливого міста. Головний акцент в ході навчання – ціннісні аспекти, якісна освіта, що включає розуміння фундаменту розвитку соціально справедливого міста, співвідношення свободи и відповідальності, нових сучасних концепцій по розвитку держави та соціуму, мотиваційних аспектів до активної громадської та політичної діяльності. Завдання проекту – виховання нової якісної еліти шляхом розповсюдження сучасних знань та навичок, заснованих на новітніх технологіях. В рамках навчання відбудуться семінари для 4 фіксованих груп по 24 людини кожен. Місце проведення семінарів буде повідомлене додатково відібраним учасникам.

Харків 5-7 серпня. Дедлайн до 3 серпня включно.
Дніпропетровськ 8 – 9 серпня. Дедлайн до 6 серпня включно.
Харків 11 – 12 серпня. Дедлайн до 9 серпня включно.
Суми 13 – 14 серпня. Дедлайн до 11 серпня включно.

До участі запрошуються кандидати від 18 до 35 років, котрі:

  • мають досвід роботи в громадсько-політичних або громадських рухах;
  • займають активну життєву позицію;
  • прагнуть отримати нові знання у сфері суспільно-політичних дисциплін;
  • проживають у Харківській, Дніпропетровській та Сумській областях.

Для участі в конкурсі необідно заповнити та відіслати Анкету учасника (додається до цього запрошення), обов’язково з усіма заповненними клітинами.

Заповнений документ «Анкета» відправляйте на електронну адресу: [email protected] з такою темою листа: «місто від якого подаєтесь+ПІП+дата семінару». Навчання, проживання, харчування для участників БЕЗКОШТОВНЕ.

Проект реалізується за підтримки представництва Фонда імені Фрідріха Еберта в Україні та Донецкого міського осередку ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив».

Додаткова інформація за телефонами менеджерів проекту:

  • 0999500716; 0939128807 Дмитро Дядик
  • 0955772721; 0639922030 Олександр Безніс.

 

Контакти

  • Дядик Дмитро - менеджер проекту
  • Донецький осередок ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив»
  • [email protected]
  • (099)-950-07-16; (093)-912-88-07
  • http://fri.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.