bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літній табір з кліматичного лідерства
19.07.2011

Міжнародний рух 350.org в Україні запрошує активну молодь на літній табір з кліматичного лідерства та будівництва масових кампаній, що відбудеться з 7 по 13 серпня в одному з наймальовничіших місць Закарпаття – Національному природному парку «Ужанський».

350.org є глобальною кампанією під керівництвом жителів планети, дії якої спрямовані на посилення міжнародних зусиль з подолання кліматичних змін та об’єднання регіональних ініціатив по всій планеті.

Дізнатись про діяльність 350.org в світі - www.350.org та в Україні world.350.org/ukraine.

Під час табору учасники матимуть унікальну нагоду відвідати Національний природний парк «Ужанський», взяти участь у роботах з благоустрою парку, розширити свої знання у галузі змін клімату (наукові підґрунтя, наслідки, шляхи подолання), дізнатись та поділитись надихаючими прикладами і знаннями з проектного менеджменту, командної роботи та роботи зі ЗМІ, дізнатись про ефективний метод залучення партнерів через розповідання «Своєї історії», а також стати частиною команди з підготовки глобального дня дій «Планета в русі».

Тренінг орієнтовано на молодь, якій небайдужі проблеми змін клімату, яка має досвід громадської роботи в сфері екології та протидії змінам клімату або бажає такий досвід отримати.

До участі запрошуються передусім особи, що приймали участь в організації акцій 350.org в Україні, а також ті, хто ще не приєднався до кліматичного руху, але розділяє його цінності і має сильне і вмотивоване бажання доєднатися до глобального дня дій «Планета в русі» 24 вересня.

Ми дуже заохочуємо участь молоді з різних областей України.

Тренери:

  • Олег Ізюменко, Швеція, Wake-Up Call, координатор 350.org на пострадянському просторі.
  • Юлія Маклюк, Україна, «Екоклуб «Зелена Хвиля», координатор 350.org в регіонах України.
  • Alex Farrow, Великобританія, Молодіжна кліматична коаліція Великобританії UKYCC.

Тренінг передбачає активне залучення самих учасників до обміну кращими практиками з їх досвіду.

Проживання (в наметовому таборі з організованими зручностями), харчування (вегетаріанське меню), проїзд від та до залізничної станції до парку, медичний нагляд забезпечується організаторами.

Проїзд від та до місця проживання, а також культурна програма в Ужгороді по завершенню табору оплачується учасниками самостійно.

Мови табору: українська, російська та англійська.

Учасники мають бути готові до 4-годинної фізичної роботи з благоустрою парку та 4-5 годинного тренінгу щодня, а також до проживання в умовах наметового містечка.

Ми заохочуємо учасників брати свої намети, туристичні килимки, спальники і посуд, а також акустичні музичні інструменти, прикладні екологічні цікавинки та інші речі, які урізноманітнять дозвілля. У разі, якщо ви не маєте намету, килимка чи спальника, і не можете взяти їх у друзів, ми постараємось орендувати їх для вас.

Подати заявку на участь в таборі можна заповнивши анкету за адресою http://goo.gl/LwJB9 до 25 липня

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.