bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ресурсний центр для ОСББ на Львівщині проводить навчання для голів ОСББ та ініціативних груп
24.06.2011

В рамках реалізації проекту «Підтримка діяльності ресурсного центру для об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у Львівській області» за підтримки МФ «Відродження» планується проведення п’яти одноденних безкоштовних тренінгів для ініціативних груп по створенню ОСББ та новостворених об’єднань.

Під час тренінгу  будуть розглянуті питання правових аспектів діяльності ОСББ у житлових будинках, експлуатації та утримання житлових будинків і прибудинкової території, передача будинку на баланс ОСББ, передача прибудинкової території у власність ОСББ.

Тренерами виступають експерти ГО «Ресурсний центр для ОСББ», ЛМГО «Центр досліджень місцевого самоврядування», ГО «Центр Громадської адвокатури».

Наступний тренінг відбудеться 30 вересня 2011 року.

Для того, щоб стати учасником тренінгу необхідно заповнити анкету і надіслати на електронну пошту: [email protected] або занести у офіс організації м.Львів, вул. Смерекова, 2 (вхід з вулиці). Учасникам тренінгів витрати на проїзд не відшкодовуються.Тренінги відбудуться у м.Львові.

Учасники відбиратимуться на конкурсних засадах, умовами відбору будуть:

  • зацікавленість у створенні ОСББ;
  • рівень спроможності створити та управляти ОСББ;
  • кількість квартир в майбутньому ОСББ;
  • рекомендації від громадських організацій, сектору підтримки діяльності ОСББ Львівської міської ради та відділу житлово-комунального господарства Львівської обласної ради;
  • перевага надаватиметься ініціативним групам та представникам із районів області.

Кінцевий термін подання анкет 21 вересня 2011р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.