bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

TechSoup Україна: отримайте найсучасніший ліцензійний софт за 5% від його ринкової вартості
17.10.2018

TechSoup надає пільгове програмне забезпечення, технічні засоби та пропонує освітні програми громадським і благодійним організаціям, а також публічним бібліотекам. TechSoup Україна успішно працює з 2016 року. Відтоді українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 11 млн грн.

Глобальна мережа TechSoup обслуговує майже 700 тисяч організацій в усьому світі, надаючи їм доступ до технологічних рішень, яких вони потребують для виконання своїх місій.

Обсяг допомоги, яку вже надав TechSoup, сягає 5 млрд дол. США. TechSoup забезпечує агентів змін сучасними технологічними рішеннями й навичками, необхідними для провадження суспільних перетворень.

Із 2016 року TechSoup Україна діє у партнерстві з Ресурсним центром ГУРТ – національним центром суспільної інформації та експертизи.

Завдяки участі в Програмі технологічної підтримки НПО (TechSoup Україна) організації заощаджують 92-96% ринкової вартості замовленого програмного забезпечення.

ВІЗЬМІТЬ УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ТА ОТРИМАЙТЕ

  • найсучасніше програмне забезпечення за 5% від його ринкової вартості
  • автоматичні оновлення програмного забезпечення
  • ефективний захист даних і конфіденційної інформації
  • душевний спокій і задоволення робити добрі справи легальним шляхом

Скористайтеся можливістю отримати ліцензійне пільгове програмне забезпечення за Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна). Наприклад, ліцензію Windows можна отримати лише за 269 грн.

Увесь перелік продуктів програмного забезпечення, доступного на пільгових умовах, є на сайті TechSoup Україна.

Команда TechSoup Україна із задоволенням допоможе вам розібратися в програмах TechSoup та зорієнтує в процесі замовлення ПЗ. Телефонуйте за номером 044 296 1052 або пишіть на e-mail [email protected].

Детальніше про Програму технологічної підтримки НПО читайте за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.