bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся 5-й ефір НАТО радіо марафону 2018 з ГУРТом та Чехією
05.05.2018

4 травня відбулася п'ята програма НАТО радіо марафону 2018 на Країні ФМ, яка була підтримана Посольством Чехії в Україні. В ефірі з радіослухачами грали заступниця посла Чехії Зденька Цаісова, головна редакторка веб-порталу ГУРТ Тетяна Панкратьєва та Євгеній Фомін з Фундації прав людини.

НАТО радіо марафон – щорічна традиційна подія, метою якої є ознайомлення українців із НАТО та країнами-учасницями Альянсу. В цьому році вона реалізується вже вчетверте. З 6 квітня до 8 червня кожної пятниці з 15-00 до 16-00 на хвилях Країна ФМ проходить ефір з послами-представниками різних країн-членів НАТО в Україні. 10 тижнів. 10 країн. 10 переможців, один з яких поїде в Брюссель.

Радіослухачі під час ефірів вже познайомилися з Литвою, Латвією, Естонією та Норвегією. В ефірі пятої передачі питання про свою країну задавала заступниця посла Чехії Зденька Цаісова. Радіослухачі більше дізналися про Чехію: саме там винайшли цукор-рафінад і контактні лінзи, біля Праги розташовано всесвітньо відомий курорт Карлові Вари, а в 1999 році Чехія стала членом НАТО, навіть без проведення референдуму.

Вітаємо Дмитра з Хмельницького, який відповів на усі питання вірно та переміг у п'ятій програмі. 

Час готуватися до шостої гри, яка буде присвячена Німеччині. Нагадуємо, переможець марафону поїде до штаб-квартири НАТО в Брюсселі цієї осені. Дзвоніть в ефір Країни ФМ, відповідайте на питання та вигравайте!

Проект виконується Фундацією прав людини за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні та Посольства Литовської республіки. Інформаційним партнером проекту є Ресурсний центр ГУРТ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.