bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Завантажуйте мобільний додаток GURT.Media – довідник для усіх, хто працює з інформацією
17.07.2018

Ресурсний центр ГУРТ пропонує зручний робочий інструмент для суспільних журналістів та громадських активістів, які працюють із інформацією. Мобільний додаток GURT.Media дає підказки, як писати журналістські тексти, готувати аудіоматеріали та презентації так, аби вас почули і побачили.

GURT.Media – безплатний мобільний додаток, розроблений для Android та iOS платформ Ресурсним центром ГУРТ у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України».

За допомогою додатка GURT.Media ви отримаєте доступ до рекомендацій із суспільної журналістики, суспільної радіожурналістики та створення презентацій, що спонукають до дій. Ці матеріали дадуть змогу освоїти навички ефективної комунікації із вашою цільовою аудиторією. Як обрати тему, де шукати інформацію, як планувати роботу крок за кроком, які секрети просування використовувати – усе це ви знайдете в додатку GURT.Media.

Розділ «Суспільна журналістика» містить поради щодо того, як стати суспільним репортером, і буде особливо корисним для тих, хто висвітлює або прагне висвітлювати суспільно важливі події.

Розділ «Суспільна радіожурналістика» адресований активним громадянам, котрі шукають нові канали для поширення суспільно корисної інформації.

Розділ «Презентація, що спонукає до дії» допоможе створювати яскраві презентації, що стануть ключем до впровадження змін у вашій громаді.

Додаток можна безплатно завантажити через Google Play або AppStore. Ви маєте нагоду скористатися професійними порадами вже сьогодні!

Команда ГУРТа бажає успіхів у вашій діяльності!

Знайшли помилку в додатку або є ідеї, як його вдосконалити? Пишіть нам на електронну адресу [email protected].

Додаток GURT.Media створено у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.