bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Топ-7 можливостей для активістів третього сектору
10.07.2017

Добірка актуальних можливостей, якими можуть скористатися активні громадяни, зокрема ті, хто має статус ВПО та постраждав через наслідки конфлікту на сході нашої держави.

1. Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів з Дніпропетровської, Харківської, Житомирської, Херсонської та Вінницької областей для участі у програмі стажування на тему «Зусилля  уряду, громадянського суспільства та приватного сектору в питаннях працевлаштування внутрішньо переміщених осіб». Дедлайн - 24 липня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. Програма розвитку ООН (ПРООН) запрошує переселенців, які проживають у Луганській, Донецькій областях, та місцеве населення цих регіонів (з підконтрольних уряду України районів) взяти участь у черговому конкурсі бізнес-грантів. Максимальна сума гранту -  250 000 грн. Дедлайн - 3 серпня 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Триває конкурс соціальних проектів pomogat.org від благодійного фонду «Помогатор». Конкурс ініційовано для тих, хто прагне змінити життя в Україні на краще. Бюджет конкурсу -  2 500 000 грн.  Дедлайн - 15 серпня 2017 року.

Детальніше – тут.

4. КримСОС і Агентство ООН у справах біженців продовжують грантову програму для допомогти волонтерським ініціативам переселенцівв самостійному вирішенні їх проблем, захисту їх прав і свобод. Дедлайн - 15 грудня 2017 року.

Детальніше – тут.

Аудіо-версію слухайте на ГУРТрадіо. 

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

Олександр Малицький   2459 днів тому   #  

"Помогатор" не відповідає на запити про заявку і форму проекту.
з повагою, "зелений рух" Миколаївщини, Олександр Малицький, 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
Панченко Юлія    2459 днів тому   #  

Вітаю, пане Олександр! Із запитаннями щодо цього конкурсу Ви можете звернутися за вказаним організаторами контактом - [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.