bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Для ВПО та інших постраждалих від конфлікту: не пропустіть можливість
27.03.2017

Ресурсний центр ГУРТ пропонує скористатися однією з можливостей, котрі дадуть вам шанс почати життя спочатку. Найактуальніше у добірці!

1. Конкурс бізнес-планів на започаткування підприємницької діяльності чи малого бізнесу в рамках реалізації проекту «Інноваційна програма з розвитку підприємництва внутрішньо переміщених жінок у сільській місцевості» оголошено для жінок-підприємиць, котрі мають статус ВПО. Максимальний розмір гранту на реалізацію одного бізнес-плану становить  до 1000 євро в гривневому еквіваленті. Жінка, яка претендує на отримання гранту, може подати в рамках конкурсу лише одну заявку. Дедлайн - 20 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. ГО «Людина в біді» надає гранти для створення нових робочих місць для ВПО. Цей проект спрямований на стимулювання діючого малого та середнього бізнесу, який має потенціал до розширення та створення нових робочих місць для громадян України, що мають статус ВПО та постійно проживають на територіях Донецької області. Дедлайн - 30 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Ще один проект від ГО «Людина в біді». Надається допомога людям, які знаходяться у найбільш скрутному фінансовому становищі. Цей проект створений з метою підтримки людей, які втратили у результаті конфлікту на сході України свої звичайні джерела коштів для життя: працю, малий бізнес, хобі, яке приносило постійний дохід. Підтримка направлена на відновлення таких джерел. Дедлайн - 31 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

4. Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) проводить конкурс соціально значущих міні-проектів серед молоді Маріуполя, Нікольського та Мангушського районів Донецької області. Передбачено фінансування проектів із заявленою на реалізацію сумою до 15 000 грн (проекти, в яких задіяно не менше 30 учасників). За наявності особливих обставин до участі в Конкурсі можуть допускатися проекти на суму до 25 000 грн. Дедлайн - 15 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

Аудіо-версію слухайте на ГУРТрадіо

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.