bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сім актуальних можливостей для громадян, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України
05.12.2016

Ресурсний центр ГУРТ підготував добірку актуальних можливостей для громадян різних категорій, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України. До вашої уваги інформація про навчання, роботу, цікаві програми та гранти, а також про пошук партнерів для спільної реалізації проектів.

1. Проект USAID «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», спрямований на розширення економічних можливостей внутрішньо переміщених осіб і представників місцевих громад через створення робочих місць та підтримку мікро-бізнесу, запрошує взяти участь у регіональних форумах «Економічні можливості постраждалим від конфлікту», що відбудуться у грудні 2016 року. Під час Форумів обговорюватимуть перспективи започаткування та розвитку бізнесу ВПО й представниками місцевих громад, що матиме на меті покращити економічне становище жителів області, сприяти створенню  нових робочих місць, а також зменшити навантаження на ринок праці у зв’язку з ситуацією на Донбасі.

Детальніше – тут.

2. Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» запрошує осіб, які в результаті конфлікту на сході України втратили роботу або свій малий бізнес, але мають ефективний план використання гранту для організації власного малого підприємництва, подавати заявки на участь у проекті «Допомога для відновлення та розвитку самозайнятості». Проект охоплює райони та міста Донецької області. Дедлайн – 31 грудня 2016 року.

Детальніше – тут.

3. У рамках Всесвітньої ініціативи «16 днів проти гендерного насильства» Агентство ООН у справах біженців оголошує конкурс на створення плаката на тему «Насильство не завжди можна побачити». До участі в конкурсі запрошуються студенти навчальних закладів Донецької, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей віком від 16 до 30 років. Переможці отримають призи (1 місце – фотокамера, 2 місце – планшет, 3 місце – музична колонка). Кращі роботи будуть використані для інформаційних матеріалів Агентства ООН у справах біженців. Дедлайн – 12 грудня 2016 року.

Детальніше – тут.

4. Міжнародна організація з міграції запрошує профільні неурядові організації до висловлення своєї зацікавленості в участі у ролі партнерів-виконавців проекту, спрямованого на розвиток професійних навичок, самозайнятості та дрібного підприємництва серед населення, постраждалого внаслідок конфлікту на сході України та в Криму. Дедлайн – 12 грудня 2016 року.

Детальніше – тут.

5. Міжнародний благодійний фонд «Жовто-Блакитні Крила» оголошує конкурс на посаду координатора дитячого центру проекту «Генерація UA» в Сєвєродонецьку, що відбувається за ініціативи Дитячого фонду Німеччини. Дедлайн – 10 грудня 2016 року.

Детальніше – тут.

6. Програма Розвитку ООН Відновлення та Розбудови Миру оголошує конкурсний відбір на посаду спеціаліста зі стратегічного планування в Краматорську. Дедлайн – 9 грудня 2016 року. Цільові області – Донецька та Луганська.

Детальніше – тут.

7. Ініціативна група Попаснянського району Луганської області шукає партнерів для втілення проекту «Відновлення житла та надання роботи переселенцям і мешканцям прифронтових територій». Для забезпечення новосельців роботою є декілька бізнес-планів. Саме для їх втілення відбувається пошук партнерів серед грантодавців.

Детальніше – тут.

Аудіо-версію матеріалу слухайте на ГУРТрадіо

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.