bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-8 можливостей для покращення здоров’я та занять спортом
18.07.2016

Здоровий спосіб життя набирає все більшу популярність в Україні. Однак доволі часто заняття спортом вимагають значних фінансових ресурсів. Якщо ви прагнете за літо наснажитися новими силами без фінансових втрат, вам варто дізнатися про можливості для покращення здоров’я у добірці ГУРТа.

Практичні навчальні поїздки для велосипедистів

Щонеділі об 11:00 у шести районах Києва (Голосіїв, Борщагівка, Оболонь, Поділ, Троєщина, Нивки) активісти Асоціації велосипедистів Києва проводять безкоштовні практичні навчальні поїздки для велосипедистів.

Детальніше тут.

Заняття з латиноамериканських танців в парку імені Тараса Шевченка

В парку мені Тараса Шевченка (вул. Терещенківська, 24, на майданчику біля сцени) проводяться щотижневі соціальні розважально-танцювальні заходи «Сальса-Зук-денс Опен Аір».Захід має на метізалучити аудиторію всіх вікових категорій до організації дозвілля без сигарет і алкоголю. Захід проводиться під гаслом «Ні сигаретам!Ні алкоголю! Ні наркотикам!».

Детальніше тут.

Kiev Marathon Running Club

Мабуть, найбільший і активний біговій клуб. Організовують пробіги самостійно, беруть участь в інших. Дуже сильний командно-бойовий дух заражає бажанням долучатися. Щосуботи у Голосіївському парку проводять відкриті тренування. Пробіжка допомагає впоратися з депресією, поганим настроєм.

Детальніше тут.

Тренування для ветеранів АТО

У липні 2016 р. стартував проект для ветеранів АТО  “Яскрава година”! Серед активностей проекту – безкоштовні тренування з крос-фіту та бойового самбо, вело- та гірські походи, реабілітаційна риболовля, арт-терапія, кіноклуб. Заняття проходитимуть у Києві за адресою Деміївська 55! Вже зараз ви можете записатися на заняття з крос-фіту й бойового самбо під керівництвом професійних тренерів

Детальніше тут.

Безкоштовні тренування з академічного кросу

SCS "Sport club "Scientist" проводить безкоштовні тренування щосереди з кросу. У програмі розминка, розтяжка, швидкісна робота.

Детальніше тут.

Заняття з йоги на газоні

Заняття проходитимуть з 9:00 до 10:30.  Щоразу заняття проводить новий тренер. Для участі обов’язкова реєстрація.Вартість занять – пожертвування на розсуд учасників.

Детальніше тут.

Nike + Run Club

Клуб діє на соціальних засадах та об’єднує  любителів бігу. Програма тренувань створена для тих, хто хоче відпочити і поспілкуватися з друзями, бігаючи в комфортному темпі.

Детальніше тут.

Скандинавська ходьба

 

Активний вид фізичних навантажень, успішно прижився в Києві: є можливість займатися цілий рік, крім умов, коли температура екстремально низька. Скандинавська ходьба — це інтенсивна прогулянка зі спеціальними опорними палицями, які знижують навантаження на коліна і суглоби, але в той же час дають додаткове навантаження на плечі, руки і прес. Під час тренування ви отримуєте задоволення від спілкування в компанії, а свіже повітря йде на користь. Тренування відюуваються кожного тижня в різних районах Києва.

Детальніше тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.