bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ провів серію тренінгів для лідерів ОГС Запорізької області
24.02.2016

У рамках проекту «Зміцнення спроможності та мереж громадських організацій Запорізької області» Ресурсний центр ГУРТ провів тренінги зі зміцнення управлінського потенціалу громадянського суспільства Запорізької області.

Програма тренінгових курсів була розроблена на основі дослідження стану ключових ОГС.

24-25 лютого 2016 року у Мелітополі ГУРТ провів тренінг з розробки та керування проектів для організацій громадянського суспільства Запорізької області.

20 керівників ОГС зможуть застосувати отримані знання для розробки своїх ініціатив. 

26 лютого у Бердянську Ресурсний центр ГУРТ надав поради з волонтерського менеджменту 20 учасникам тренінгу «Ефективний менеджмент волонтерських програм».

 

У Запоріжжі сьогодні відбувся тренінг «Фінансовий менеджмент НУО», до якого долучилися 20 представників ОГС Запорізької області.

 

 

 

У межах тренінгу учасники вчилися, як будувати фінансову стратегію організації, управляти витратими та здійснювати фінансовий контроль.

 

4 березня 2016 року у Запоріжжі відбувся завершальний тренінг «Менеджмент НУО». 20 регіональних лідерів громадянського суспільства дізналися, як керувати змінами та ризиками, залучати ресурси та підтримувати життєздатність організації.

Усім учасникам тренінгів зі зміцнення управлінської спроможності ОГС Запорізької області Ресурсний центр ГУРТ надаватиме посттренінгові консультації. Також вони будуть запрошені до участі у конференції у форматі відкритого простору, під час якого вони розроблять власні мікропроекти.

Проект «Зміцнення спроможності та мереж громадських організацій Запорізької області» реалізується Ресурсним центром ГУРТ в рамках Української Ініціативи з Підвищення Впевненості (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.