bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ провів оцінку потреб ОГС Запорізької області
11.02.2016

У рамках проекту «Зміцнення спроможності та мереж громадських організацій Запорізької області» Ресурсний центр ГУРТ провів дослідження стану громадських організацій, благодійних організацій і благодійних фондів Запорізької області.

Мета дослідження – визначити рівень розвитку ОГС Запорізької області, з’ясувати їхній потенціал, цілі, сильні та слабкі сторони й обмеження, а також визначити потреби ОГС в розвитку спроможності розробляти й реалізовувати проекти та програми з метою подальшого розроблення тренінгового курсу зі зміцнення управлінської спроможності організацій.

11 лютого 2016 року ГУРТ провів першу фокус-групу в Мелітополі. За результатами попереднього онлайн-опитування, до якого долучилося 150 ОГС Запорізької області, для участі у заході запросили 20 керівників і заступників громадських та благодійних організацій і благодійних фондів.

Наступним містом проведення фокус-групи став Бердянськ. 12 лютого 2016 року спільно з ГУРТом 27 представників ОГС визначали свій потенціал та потреби у розвитку організаційної спроможності.

Завершальною точкою проведення дослідження стало місто Запоріжжя. 13 лютого 2016 року 30 учасників фокус-групи розповідали про діяльність своїх організацій, наявні та потенційні можливості для їхнього розвитку.

Організації, які взяли участь у фокус-групах, зможуть долучитися до тренінгової програми та заходу у форматі відкритого простору, під час якого вони розроблять власні мікропроекти.

Проект «Зміцнення спроможності та мереж громадських організацій Запорізької області» реалізується Ресурсним центром ГУРТ в рамках Української Ініціативи з Підвищення Впевненості (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

Віталій Загайний   2983 дні тому   #  

Чудова робота. Як і коли можна познайомитися з результатами цього дослідження?

  •   Пiдписатися на новi
Завійська Мар'яна   2983 дні тому   #  

Віталію, добрий день! Результати дослідження не будуть відкрито поширюватись. Інформація зібрана в рамках дослідження буде використана тільки для потреб проекту.

  •   Пiдписатися на новi
Віталій Загайний   2983 дні тому   #  

Дякую за оперативну відповідь. Можливе оприлюднення хоча б частини інформації? Це важливо для планування заходів та програм. Дякую.

  •   Пiдписатися на новi
Завійська Мар'яна   2982 дні тому   #  

Віталію, на жаль, це не можливо. Такі умови.

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Кошель   2983 дні тому   #  

Доброго дня, підкажіть будь-ласка за яким принципом відбирались учасники фокус-груп. Та як можливо долучитися до тренінгової програми.

  •   Пiдписатися на новi
Завійська Мар'яна   2982 дні тому   #  

Наталю, добрий день! До участі у фокус-групах запрошувались керівники організацій, які взяли участь у онлайн опитуванні громадських організацій Запорізької області. Інформація про тренінгову програму незабаром буде опублікована на порталі ГУРТ. Будь ласка, слідкуйте за інформацією на порталі.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.