bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

16 жінок-підприємниць отримають гранти для своїх стартапів від ГУРТа
25.12.2015

Протягом жовтня-листопада 2015 року учасниці проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні», який впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги, після тренінгу «Розпочни свій бізнес» готували власні бізнес-плани.

Із допомогою експертів ГУРТа ініціативні громадянки, які планують розпочати підприємницьку діяльність, та підприємниці, які щойно започаткували власний бізнес, формалізували свої ідеї та подали їх на конкурс бізнес-планів.

До уваги конкурсного журі, яке складалося з експертів проекту та представників Державної служби зайнятості, учасниці пропонували бізнес-плани різноманітної тематики: створення Центру підготовки помічників для дітей з особливими потребами, арт-кафе, організація шоу-руму інтернет-магазину, послуги управителя багатоквартирного будинку, виробництво сухопродуктів, манікюрний салон тощо.

Загалом до участі у конкурсі бізнес-планів долучилося 28 учасниць тренінгової програми «Розпочни свій бізнес», 16 із яких після надання необхідних документів отримають гранти на розвиток своїх стартапів.

Довідково

Тренінгова програма «Розпочни свій бізнес» впроваджувалася Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої єврейської допомоги у межах проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні».

Мета проекту: допомогти реалізувати підприємницький потенціал та відкрити власну справу жінкам, активізувати ініціативи взаємодопомоги та зв’язки між підприємницями.

Більше про проекти з розвитку підприємництва дивіться на GURT.ORG.UA/BIZ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.