bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-10 можливостей для волонтерів
19.11.2015

Волонтерство – добровільний вибір кожного. Якщо Ви усвідомлюєте, що цей вибір може сприяти розвитку суспільства та Вашому професійному та особистісному зростанню, Ви, напевно, шукаєте можливості волонтерування. ГУРТ підготував підбірку саме для тих, хто хоче приєднатися до дружньої волонтерської родини в Україні та світі.

Ресурсний центр ГУРТ

Якщо ти активний та цікавишся розвитком громадянського суспільства України, тобі до нас! Волонтери Ресурсного центру ГУРТ завжди у вирі найцікавіших подій, мають можливість відвідувати навчальні ГУРТки з суспільної журналістики, напрацьовувати достойне резюме та відвідувати корисні заходи.

Детальніше – тут.

Волонтери ООН

Для тих, хто бажає здобути досвід волонтества в інших країнах, допомогти розвитку України чи стати онлайн-волонтером, є можливість приєднатися до програми Волонтери ООН. Зазвичай волонтерські посади, запропановані програмою ВООН, тривають 24 місяці. Однак дедалі частіше з'являються вакансії, розраховані на термін від 6 до 12 місяців.

Детальніше – тут.

Інформаційна кампанія Коаліції з протидії дискримінації в Україні

Вимоги: допомога в розповсюдженні інформації (онлайн/офлайн); участь у заходах: флешмоби, акції, пікети; відстежування та інформування про факти дискримінації; залучення до проектної діяльності залежно від кваліфікації.

Можливості для волонтерів: забезпечення доступу до тренінгів, закритих семінарів, інших активностей Кампанії та партерів; надання можливості публікувати статті, блоги на сайті Кампанії та втілювати власні ідеї в життя; сертифікат волонтера та рекомендація.

Детальніше – тут.

ЄВС в Туреччині

Одна вакансія на короткотерміновий проект – 2 місяці (це означає, що можна буде ще раз взяти участь у іншому проекті ЄВС в іншій країні).

Друга вакансія – у тому ж самому проекті на 12 місяців.

Місто проекту: Газіантеп (Туреччина бере участь у ЕРАЗМУС+ і ЄВС на рівні країн Євросоюзу як країна-кандидат на членство в ЄС).

Серед вимог: вміння плавати (не потрібно професійно, просто плавати), відкритість до нових культур і готовність до роботи з дітьми; рівень англійської, як мінімум, intermediate; щира мотивація саме до цього проекту і до ЄВС; вік 19-28.

Дедлайн: 20 листопада 2015 року.

Детальніше – тут.

Альтернатива-В

Всеукраїнська асоціація молодіжного співробітництва «Альтернатива-В» є важливою платформою для пошуку можливостей волонтерства. Волонтерські вакансії можуть виникати у різних напрямках діяльності: організація та проведення міжнародних молодіжних волонтерських таборів на території України; організація семінарів, тренінгів, спортивних заходів, консультацій, конференцій, стаді-турів на національному та міжнародному рівнях; координація довгострокових соціальних волонтерських проектів (6-12 місяців) на території України з залученням іноземних волонтерів; організація та проведення соціальних програм та спортивних заходів серед дітей та молоді на місцевому рівні з залученням молоді України; координація міжнародних волонтерських обмінів (короткострокових та довгострокових).

Детальніше – тут.

Річні волонтерські проекти в Польщі

Німецька організація Aktion Sühnezeichen Friedensdienste («Акція спокути – служба миру») пропонує взяти участь у соціальних проектах при громадських організаціях в Польщі. До участі запрошуються талановиті та активні люди віком від 18 до 30 років. Вісім соціальних проектів будуть реалізуватися в громадських організаціях Варшави, Любліна, Гданська, Кракова, Освенцима, Лодзі та Вроцлава. Усі проекти тривають рік і починаються 1 вересня 2016 року.

Дедлайн: 1 січня 2016 р.

Детальніше  тут.

American Youth Understanding Diabetes Abroad (AYUDA)

AYUDA дає молоді змогу стати агентами змін серед громад із діабетом в усьому світі. Інноваційна модель навчання однолітків залучає міжнародних добровольців у ролі каталізаторів для мотивації молодих людей, що живуть із діабетом, продовжувати щасливе і здорове життя.

Тривалість: 1-6 місяців.

Детальніше – тут.

Волонтерство у Мексиці

Adelante пропонує волонтерські програми за різними напрямками в Оахаці, Мексика. Нещодавно додані сектори включають екологію, бухгалтерський облік, психологію і театр. Добровольці можуть працювати протягом 12 місяців. Ви контактуватимете з організаціями, які потребують волонтерів зі спеціальними навичками, дозволяючи вам досягти ваших академічних та кар'єрних цілей.

Детальніше – тут.

Волонтерство у 9 країнах за 1-12 місяців

Організація Cross-Cultural Solutions надає чудову можливість для вирішення важливих глобальних проблем, сприяє значимості волонтерської служби в громадах за кордоном, а також відповідальності місцевих економік.

Детальніше – тут.

Волонтерські програми у Коста-Ріці, Гватемалі і Перу

Maximo Nivel дає можливість взяти участь у програмі, навчаючись самостійно й працюючи в місцевих проектах із таких напрямків: робота з дітьми, викладання англійської мови, будівництво, догляд за тваринами, екологічне сільське господарство.

Детальніше – тут.

Підготувала Надія Богатир

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.