bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Флеш-моб «ІнФормуй свою громаду» в Тернополі: медіа-звіт
30.09.2015

В межах Тижня громадської участі 26 вересня 2015 року в Тернополі на Театральному майдані відбувся Всеукраїнський флеш-моб «ІнФормуй свою громаду».

Організаторами акції виступили Ресурсний центр ГУРТ у співпраці з громадською організацією «Молодіжне об'єднання «Файне місто».

До флеш-мобу приєдналося близько 80 учасників.  Серед них була чимала група студентів факультету банківського бізнесу Тернопільського національного економічного університету. Флеш-мобівці збирали великий пазл із зображенням герба Тернополя.

«Враження від заходу лише позитивні. Сподіваюся, в подальшому акції такого характеру проводитимуться частіше і до них долучатиметься більше свідомих громадян. Так ми зможемо згуртувати містян і показати їм, що ми – одна громада, рушійна сила, яка здатна на серйозні вчинки», – учасниця флеш-мобу Ольга Хом’як.

На думку тернополян, такі акції не тільки об’єднують активних, небайдужих українців із усіх регіонів держави, а й підвищують рівень довіри місцевих жителів до волонтерської діяльності та мають неабиякий інформаційно-пізнавальний зміст.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.