bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підприємці розкажуть свої історії успіху під час виставки-ярмарку Ресурсного центру ГУРТ
16.06.2015

Ресурсний центр ГУРТ запрошує журналістів долучитися до ГУРТ Бізнес Кемпу, який відбудеться 19 червня 2015 року у конференц-холі «Ірпінь» за адресою: Київська обл., м. Ірпінь, вул. Жовтнева 118 А.

Захід проходитиме у форматі виставки-ярмарку малого підприємництва учасників проектів «Розвиток жіночого підприємництва в Україні»* та «Розвиток малого підприємництва в сільських громадах України»**, що впроваджуються Ресурсним центром ГУРТ.

Переможець проекту «Розвиток малого підприємництва в сільських громадах України» Олександр Пісецький

Серед запрошених гостей: представники державної влади, органів місцевого самоврядування, міжнародних та українських донорських організацій, підприємці-учасники проектів Ресурсного центру ГУРТ. Всього у заході візьме участь понад 100 учасників.

Для участі у ГУРТ Бізнес Кемпі зацікавлені журналісти обов’язково мають акредитуватися, написавши на пошту [email protected] або зателефонувавши за номером (044) 296 10 52 до 15:00 17 червня 2015 р. і вказавши ім’я, прізвище, видання, яке вони представляють, запланований матеріал та орієнтовну дату його виходу. Підтвердженням акредитації буде лист із логістичними деталями заходу від організаторів. З програмою ГУРТ Бізнес Кемпу Ви можете ознайомитися у Додатку 1.

Підтримка заходу здійснюється Чорнморським фоном регіонального співробітництва, Фондом «Монсанто», Всесвітньою єврейською допомогою та Фондом Ч. С. Мотта. 

 

*Проект «Розвиток малого підприємництва в сільських громадах України» покликаний активізувати підприємницький та лідерський потенціал у мешканців сільських громад Кіровоградської, Черкаської, Житомирської, Київської областей. Проект впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Фонду «Монсанто».

**Проект «Розвиток жіночого підприємництва в Україні» покликаний допомогти реалізувати підприємницький потенціал та відкрити власну справу жінкам, активізувати ініціативи взаємодопомоги та зв’язки між підприємницями Вінницької, Житомирської, Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей. Проект впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Всесвітньої Єврейської допомоги.

Контакти

Коментарі

Анна Анісімова   3216 днів тому   #  

Цікавий проект

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.