bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ допоміг українкам започаткувати власний бізнес
16.12.2014

Протягом листопада-грудня 2014 року в межах проекту «Розвиток жіночого підприємництва в Україні» за підтримки Всесвітньої Єврейської Допомоги ГУРТ впроваджував тренінги «Розпочни свій бізнес» для жінок із Вінницької, Житомирської, Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей, які нещодавно започаткували свій бізнес або планують це зробити найближчим часом. Основою для тренінгів стала розроблена Міжнародною організацією праці програма «Розпочни і вдосконалюй свій бізнес».

Під час тренінгів учасниці сформулювали бізнес-ідеї, навчилися складати маркетинговий та бізнес-плани, а також отримали знання з підбору персоналу, калькуляції собівартості, фінансового планування та звітності.

Пропонуємо до вашої уваги відгуки учасниць тренінгів:

Юлія Мельник, м. Полтава: «Дуже вдячна організаторам та експертам за чудовий тренінг. Жінкам у нашому суспільстві потрібні знання, щоб надихнутися на втілення своїх мрій. Я тепер впевнена, що мій бізнес точно буде. Своєю діяльністю обов'язково хочу приносити користь людям, дарувати приємні емоції і, звісно, отримувати фінансову вигоду. Я повірила у свої сили та зрозуміла, що податки та реєстрація – не такий страшний монстр, яким малює його наша уява та чутки! Маленькими, але впевненими кроками будемо гуртом піднімати економіку нашої прекрасної країни!».

Лілія Кравчук, м. Вінниця: «Я отримала ті знання, які сподівалася отримати: основи планування, консультування, підбору персоналу тощо. Все дуже сподобалося; зараз думаю над тим, щоб оформити свою справу. Після тренінгу бізнес здається мені однозначно цікавішим, хоч і не простішим. Однак ми побачили, що це реально й що треба пробувати, бо хто не пробує, той не виграє».

Вікторія Фещенко, м. Черкаси: «Коли я йшла на тренінг, не дуже уявляла собі, що таке власна справа. А зараз хочу відкрити свій бізнес. Тренінг корисний. Він змушує переосмислити свою роль у світі бізнесу, пояснює, на які питання варто звернути увагу, стимулює та мотивує. Завдяки навчанню моє уявлення про ведення бізнесу із абстрактного стало конкретним;  зокрема, я  усвідомила, наскільки важливим є маркетинг».

Марія Косуха, м. Житомир: «Раніше я нічого не знала про бізнес і не думала його починати.  Але на тренінгу побачила, що це реально, і зараз оформлюю власну справу. Буду займатися бізнесом у сфері послуг».

Алевтина Рекрученко, м. Чернігів: «Тренінг дав мені комплексне уявлення про підприємництво. Я лікар-гомеопат, звільнилася з державної служби і розпочала приватну практику, спираючись на ті «уривчасті» знання, що в мене були. Якщо з юридичних питань я частково обізнана, то фінансові були для мене геть незрозумілими. Працюючи на державній службі, я нічого не знала ні про планування, ні про ведення бухгалтерії. Поняття собівартості було для мене абсолютно новим. За три дні тренінгу в моїй голові, як кажуть, склалася мозаїка. Бізнес – це не тільки надання послуг, а й їх просування».

З матеріалами програми – підручниками та мультимедійними презентаціями, які допоможуть заснувати та розвинути власну справу, – ви можете ознайомитися за посиланням.

Детальніше про програму читайте тут.

Проект впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Всесвітньої Єврейської Допомоги.

Фото Юлії Мельник

Контакти

Коментарі

Олена Костриця   3410 днів тому   #  

Поштовх. Так би я охарактеризувала тренінг "Розпочни свій бізнес". Поштовх до прийняття рішення, поштовх зробити перший впевнений крок.

  •   Пiдписатися на новi
Дар'я Вороніна   3410 днів тому   #  

Дякуємо за відгук!

  •   Пiдписатися на новi
Ольга Влох   3407 днів тому   #  

ДУЖЕ ДЯКУЮ ОРГАНІЗАТОРАМ за такий чудовий треніг у місті Полтава! Він був для мене дуже корисний:
- провесійні тренери доступно та цікаво розповіли про реєстрацію власного бізнесу, оподаткування, ведення бухгалтерії, розробку маркетингової стратегії, пошук партнерів.
- в роздаткових матеріалах є конкретні приклади та рекомендації по започатукуванню та веденню власної справи
- робота в командах та живе спілкування з іншими учасницями дозволили знайти цікаві бізнес-ідеї та нові контакти
- бізнес-гра показала: як на ринку проявляється конкуренція, планування, маркетинг і як багато може бути варіантів для розвитку власного бізнесу.

Тренінг дав знання та натхнення для подальштх активних дій!!

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   3407 днів тому   #  

Раді, що для вас тренінг був цікавим і корисним :)

  •   Пiдписатися на новi
Епифанова наталья   3406 днів тому   #  

Здорово, что существуют такие проекты теоретической помощи! Спасибо большое организации "Всемирная еврейская помощь" за создание проекта и спасибо неординарным тренерам, нам с добрым сердцем и неравнодушием преподававшим, я словно побывала в обществе будущего, где все желают друг другу добра! Уважаемая Дарина, а я уже приняла участие в ярмарке-выставке (Катя Мажуга не забыла и пригласила), думаю, что и продолжение будет Желаю вам всего хорошего, Наталья

  •   Пiдписатися на новi
Уляна Дерій   3405 днів тому   #  

Дійсно, актуально для кожної місцевості, особливо громади вміння бачити загальну структуру та вести власну справу. В когось ведення власного бізнесу здійснюється на основі підприємницького таланту, який вмонтованиц в ДНК, а комусь потрібна допомога зі сторони. Головне, вміти почути. Як я розумію, Полтавчани почули, що потрібно зробити:)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.