bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошено переможців конкурсу тематичних фотографій «Маємо право!»
03.12.2014

Підбито підсумки конкурсу тематичних фотографій «Маємо право!», організованого Благодійним Фондом «Здоров’я жінки і планування сім’ї» в межах проекту «Покращення доступу підлітків до інформації та знань з репродуктивного здоров’я та прав».

Конкурс тривав з 20 жовтня по 25 листопада 2014 року та мав на меті дати можливість підліткам та молодим людям заявити про свої репродуктивні права, а також виявити, що, на їх думку, необхідно зробити, аби кожен підліток та молода людина могли реалізовувати ці права повною мірою. В результаті, на конкурс надійшло 30 робіт, що різнилися поглядами юних авторів та авторок щодо їх репродуктивних прав.

Роботи оцінювалися Конкурсною комісією, до якої увійшли експерти, що працюють у сфері інформаційно-просвітницьких та профілактичних програм, репродуктивного здоров’я та прав підлітків і молоді. Конкурсна комісія визначила три найкращі роботи, що відповідали вимогам конкурсу, а саме: відповідність тематиці, унікальність, креативність фотографії, естетичні якості роботи та оригінальність ідеї.

Окрім того, з 25 по 30 листопада 2014 року усі конкурсні роботи було розміщено у спеціально створених групах «Маємо право!» в соціальних мережах Вконтакті та facebook. Тут широка аудиторія мала можливість не тільки поставити «Like» тій роботі, що найбільше сподобалася, але й висловити свою думку, залишивши коментар щодо тієї чи іншої роботи.

Отже, переможцями конкурсу тематичних фотографій «Маємо право!» визначено:

І місце  - «У формулі кохання є турбота», Гончаренко Олена, м. Вінниця. Приз – електронна книжка.

ІІ місце - «Назустріч майбутньому», Федорок Яна, м. Чернігів. Приз – цифровий аудіоплеєр.

ІІІ місце - «Ми маємо репродуктивні права», Якимчук Альона, м. Чернігів. Приз – навушники.

Кращі роботи протягом грудня 2014 року будуть демонструватися із зазначенням імен авторів на сайтах www.sexualeducation.org.ua та www.teenslive.info. В подальшому роботи буде використано для інформаційно-просвітницької діяльності Благодійного фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї».

Контакти

  • Тетяна Слободян
  • Благодійний Фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.