bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Книга за результатами Кримської весни розвитку 2013
08.07.2013

Шановні колеги, до вашої уваги - книга, яка є напрацюванням учасників Конференції «Майбутнє громадянського суспільства», що відбулась 16-18 травня 2013 року в м. Алушта в межах Кримської весни розвитку.

Кримська весна розвитку - ініціатива Ресурсного центру ГУРТ, спрямована на пошук однодумців з середовища лідерів місцевих громад, інститутів громадянського суспільства, соціальних інвесторів та експертів задля свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях. 

ГУРТ обрав для цьогорічної конференції формат пошуку майбутнього (future search), з яким детальніше можна познайомитися на сторінках книжки.

У ній ми також пропонуємо разом із учасниками конференції пройти почергово всі кроки, що були здійснені протягом трьох днів за формулою: завдання, результати й коментарі до результатів. А фотографії до кожної фази візуалізують процес творення майбутнього!

Сподіваємося, результат Кримської весни розвитку 2013 буде не лише візуальним нагадуванням про обіцянки та плани дій безпосередніх учасників, але й надійним орієнтиром для представників тих інституцій, які зацікавлені в подальношому розвитку громадянського суспільства в Україні.

 

Книга вийшла із певною затримкою в часі у зв'язку із технічними причинами, тому просимо вибачення у всіх, хто на неї очікував. 


З повагою, команда ГУРТа

Проведення цього заходу та випуск книги стали можливими завдяки фінансовій підтримці Уряду Королівства Швеції.

Коментарі

Олександр Старовойтенко   3936 днів тому   #  

Дуже приємно, що з"явилась книга, удвічі приємніше, що книга вийшла дуже оперативно. Подяка Уряду Королівства Швеції за підтримку.

  •   Пiдписатися на новi
Игорь Степурин   3936 днів тому   #  

Спасибо огромное за книгу... Еще раз вспомнил нашу работу в Крыму! Напоминаю, что готовим на август материалы по результатам работы нашей группы... Всем привет! Пишите, звоните! С благодарностью и уважением, Игорь Степурин, издательско-книготорговая компания "Саммит-книга".

  •   Пiдписатися на новi
Пересунько Тіна   3936 днів тому   #  

Класна книжка - подяка авторському колективу!!! Велика робота в такий короткий термін!!! Напевно багато людей кипіло в роботі за для якісного продукту!

  •   Пiдписатися на новi
Яків Рогалін   3935 днів тому   #  

Присоединяюсь к приветствиям в той их части, что обещанное все-таки случилось и желающим ознакомиться с результатами КВР-2013 стала доступна КНИГА. Я, увы, не обладаю навыком скорочтения и не могу так молниеносно оценить качество продукта. Тем более, у меня нет наивно-восторженного предвкушения, поскольку предыдущий опыт не способствует оному. Надеюсь, впрочем, на то, что КНИГА станет не только и не столько предметом для самолюбования авторов/заединщиков, сколько удобной/достойной мишенью для критики, а еще лучше - самокритики. Сожалею, что мои слова, похоже, не вписываются в общий хор "одобрямса".

  •   Пiдписатися на новi
Святослав Сурма   3935 днів тому   #  

Відсутність можливості Якову на льоту "ущипнути" кримські напрацювання говорить краще за будь-яку похвалу. Мені як видавцеві книга сподобалася у гарному оформлені, зробленого зі знанням справи та любовю. Нам же всім хочу побажати натхнення, задумане втілити і обовязково дальше зустрічатися, щоб звіряти громадські компаси.

  •   Пiдписатися на новi
Яків Рогалін   3934 дні тому   #  

Чувствую и осознаю, что некоторым УГРОБникам я кажусь ненормальным, а некоторые из них уже окончательно поняли, что им это не кажется. Например, вздумал/вспомнил о критике/самокритике здесь, где звучат сплошь тосты "во здравие", НГОшные дамы восторженно бросают вверх чепчики (чуть не написал бюстгальтеры), а кавалеры бодро скандируют "ура!".
Впрочем, Святослав спровоцировал мою первую реакцию на книгу (см. пост на моем БлОГОподобии).

  •   Пiдписатися на новi
Ольга Марченко   3931 день тому   #  

нарешті й українські НУО почали вимріювати і виплановувати майбутнє! в цьому є щось не угробне, а навпаки - життєстверджуюче і професійне.

  •   Пiдписатися на новi
Яків Рогалін   3931 день тому   #  

Голоса могут звучать отовсюду: из головы, из сердца, из глупости... ну и из ГРОБа, конечно, тоже (вы что, не в тренде современного киноискусства?).
Впрочем, я уже начал штудиовать КНИГУ и раздел "Формат пошуку майбутнього" мне, в основном, понравился. Как и положено чему-то ценному, в нем, разумеется, есть внутреннее противоречие, но в целом, все обнадеживающе съедобно. Посмотрю/почитаю, как же была разыграна эта ШахМатная (дословный перевод с персидского - смерть королю!) партия. Для плодотворного дебюта явно не хватает фигур. Я не слишком иносказателен?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.