bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стан та динаміка розвитку неурядових організацій України 2002-2012
18.12.2012

Творчий центр ТЦК презентує Вашій увазі дослідження неурядових організацій України. Дослідження було проведено протягом травня-червня 2012 року за фінансової підтримки проекту «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)». Загалом було опитано 637 громадських організацій, які репрезентують усі області України, Автономну Республіку Крим та місто Київ.

Звіт «Стан та динаміка розвитку неурядових організацій України 2002-2012» містить актуальну інформацію про стан розвитку неурядових організацій України, співпрацю з державними органами, бізнесом, ЗМІ та громадськістю, проведення кампаній громадського представництва. Також у звіті наведено аналіз потреб НУО в 2012 році. Окрім того, у виданні міститься глибинний аналіз розвитку громадських організацій протягом 2002-2012 років.

Інформація, представлена у даному звіті, може бути корисною для лідерів неурядових організацій, державних і політичних діячів, уповноважених приймати рішення щодо соціальної політики, науковців і експертів у сфері громадянського суспільства, представників організацій міжнародної технічної допомоги та міжнародних консультантів у галузі розвитку третього сектору.

Ви можете ознайомитися із повною версію звіту та переглянути презентацію дослідження у pdf-форматі.

Контакти

Коментарі

Віктор Загреба   4143 дні тому   #  

Дякую, вже скачав звіт і навіть написав авторам пару зауважень про технічні проблеми з відображенням графіків... Дізнаюсь зі звіту багато нового, хоча також вже маю деякі запитання до авторів. Обов"язково їм напишу, коли закінчу читати звіт.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.