bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рецепт успіху від громадської організації “Суха Плотина”
13.08.2012

Історія страви

В Луганській області, Новопсковському районі неподалік річки Айдар знаходиться дуже красиве село Новорозсош. І люди тут добрі, привітні. Але як і в інших селах України проблем у нас вистачає. Є школа, ФАП, Будинок культури, пошта, церква, сільська рада, але кожна з вище вказаних будівель потребує ремонту. Дякуючи тому, що в 2011 році на території Новопсковського району впроваджується Проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду –ІІ» була створена громадська організація «Суха Плотина».

Інгредієнти

На першому ж форумі районного значення наш координатор проекту «Місцевий розвиток орієнтований на громаду –ІІ» в Луганській області Ганна Борова розповіла суть, цілі та задачі громадських організацій, як залучати інвесторів, приватний сектор ,як визначити пріоритет проблеми та об’єднати людей в єдину громаду.

Спосіб приготування

Активістами громади було проанкетовано 600 домогосподарств, що складає 98 % від загальної чисельності. На основі анкетування був розроблений план розвитку громади, де на першому місці: «Енергозберігаючі заходи в Новорозсошанській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Капітальний ремонт (заміна вікон та дверей, ремонт опалювальної ситеми та стелі з утепленням в їдальні). Розроблена проектно-кошторисна документація на суму 160567,94 грн. Приймали участь спонсори, жителі села, районна та обласна рада, а найбільший внесок ЄС/ПРООН.

 

до..

Десерт

Активісти ГО «Суха Плотина» за цей період прикипіли душею до школи і протягом літніх канікул працювали над благоустроєм шкільного двору, щоб подарувати дітям радість. На сьогоднішній день ремонт майже завершився, ми дуже задоволені результатом! Адже зрозуміли найголовніше, тільки об’єднавшись ми досягли бажаного результату!

 

після..

Коментар дегустатора

Петрушова Н. І., в. о. директора Новорозсошанської ЗОШ І-ІІІ ст.: З появою ГО «Суха Плотина» було вирішено питання не тільки з ремонтом в нашій школі, але й з дозвіллям учнів. Активістами ГО, було проведено багато різних заходів для дітей, а саме: «Тато, мама, я – спортивна родина», «Міс Весна», «Плотинські розваги», конкурс малюнків «Євросоюз – очима дітей»і т. д., нам дуже подобається співпрацювати разом!

Контакти шеф-кухаря

Оксана Котова, голова ГО «Суха Плотина», Луганська обл., Новопсковський р-н, с. Новорозсош, вул. Ювілейна,21, [email protected].

Для читачів: Публікація бере участь у конкурсі «Кулінарна книга громадського активіста: рецепти успіху». Переможця буде визначено за двома критеріями, один із них - кількість коментарів під публікацією. Якщо Ви вважаєте корисним або навпаки рецепт успіху від ГО «Суха плотина» , - лишайте свої відгуки в коментарях до цього повідомлення.

Читайте також:

Рецепт успіху від “Півострова змін”
Рецепт успіху: Євроінтеграція по-кролевецьки
Рецепт успіху: від храму до кооперативу
Рецепт успіху: Екологія по-донецьки
Рецепт успіху: Громадський контроль через газету
Рецепт успіху: Дозвілля дітей з особливими потребами
Рецепт успіху: спортивний коктейль від села Бистрий
Рецепт успіху: Легкий десерт «Перлинова ніжність»

Контакти

  • Оксана Котова
  • ГО “Суха Плотина”
  • [email protected]
  • 0990598853

Коментарі

Олена Коробенко   4259 днів тому   #  

Ця громадська організація в Новопсковському районі одна з кращіх. ЇЇ голова, Оксана Котова, наполеглива, відповідальна, креативна особа. Мені, як координатору Ресурсного центру розвитку громад, з ГО "Суха Плотина" дуже легко працювати, бо вони в усьому хочуть бути першими, а мені залишається їх тільки направляти.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.