bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кримська весна розвитку: стипендіати конференції з самоорганізації (оновлюється)
17.04.2012

Ми дякуємо всім, хто виявив зацікавленість в конференції "Самоорганізація у світі, що трансформується: як забезпечити собі місце під сонцем?",  зареєструвався та подався на отримання стипендії. Конференція викликала велике зацікавлення у багатьох учасників з усіх регіонів України.

Оцінювальний комітет рекомендував на отримання стипендії 40 аплікантів:

  1. Алєксєєнко Вікторія
  2. Андросенко Тетяна (відмовилась від участі)
  3. Арзамасцев Ігор
  4. Арзамасцева Оксана
  5. Артиш Марія
  6. Артьомов Сергій
  7. Бабич Галина
  8. Баєва Тетяна
  9. Біщук Віктор (відмовився від участі)
  10. Воляник Ігор
  11. Гижко Наталія (відмовилась від участі)
  12. Гоц Ігор
  13. Гультайчук Вікторія
  14. Давиденко Ніна
  15. Іваніна Тетяна
  16. Ізюмський Михайло
  17. Ісаєва Тетяна
  18. Клепач Любомир (стипендію анульовано)
  19. Коваль Дмитро
  20. Кононова Ірина
  21. Латиш Ольга
  22. Лисенко Ольга
  23. Лиховид Дмитро
  24. Лінкевич Костянтин (відмовився від участі)
  25. Майоров Даниїл
  26. Неживенко Оксана (відмовилась від участі)
  27. Немчина Тетяна
  28. Николайчук Мирослав
  29. Ніжельська Олена
  30. Огородова Тамара
  31. Поліщук Генадій
  32. Пузанова Інна
  33. Рекун Ігор
  34. Селюкова Наталя
  35. Старовойтенко Олександр
  36. Сумінова Наталя
  37. Сурма Святослав
  38. Суханова Тетяна
  39. Шаріфулліна Ольга
  40. Шмігельський Михайло

ГУРТ вітає стипендіатів!

Увага! Оскільки відбір стипендіатів було здійснено незалежними експертами анонімно, а перелік рекомендованих до отримання стипендій осіб вже затверджено, ГУРТ не пояснює причини відмови аплікантам та не переглядає результати конкурсу.

Якщо Ви не побачили себе в списку, не засмучуйтесь! Ви маєте можливість скористатися ваучерною системою програми UNITER – фінансовим інструментом підвищення організаційної спроможності.

Як функціонує ваучерна система програми UNITER і як нею скористатись для оплати участі у конференції, дізнайтесь за цим посиланням.

Також Ви можете сплатити реєстраційний внесок для участі в конференції. Для сплати внескe самостійно, будь ласка, надішліть реквізити фізичної чи юридичної особи, на яку буде оформлений рахунок на сплату реєстраційного внеску на адресу [email protected] з позначкою «Весна-2012».

Розмір реєстраційного внеску для учасників:

  • 3500 грн. - при сплаті до 20.04.2012 р.
  • 3850 грн. - після 20.04.2012 р.

Стежте за підготовкою до конференції:
Сайт: vesna.gurt.org.ua
Facebook: facebook.com/events/338657176169324
Twitter: #gurtvesna

Стипендії надані за підтримки Шведського Агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (Sida)

Коментарі

Максим Поліщук   4383 дні тому   #  

Переглянувши степендіатів дуже здивований. Тих хто в Україні зійсно займається самоорганізаціею населення і разробкою законодавства, і пошитренням практик тих тут немає: Андрей Крупник- ВГО "Асоціація сприяння самоорганізації населення, Олексій Орловський - МФ "Відродження"( на цей час член робочої групи по внесенню змін до Закону "Про органи самоорганізації населення,) можливо бажанор було запросити, Тетяна Кирилова (Луганск),Неля Поліщук (Суми), Анна Трепалюк (Одеса).
Складається враження що в Ялте буде конференція відпочинку а не роботи.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4383 дні тому   #  

Максиме, дякую за Ваш коментар! У конкурсі на здобуття стипендії з Вами перерахованих осіб, взяла лише одна особа. Ми будемо раді побачити серед учасників конференції усіх, кого Ви назвали. Оскільки реєстрація ще триває, я б рекомендував не тягнути і реєструватись :)

  •   Пiдписатися на новi
Максим Поліщук   4383 дні тому   #  

Тарасе вдячний за відповідь. Але кваліфікованих спеціалістів запрошують а не чекають від них реєстрації , я маю на увазі Андрей Крупник, Олексій Орловський.

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Ізюмський   4383 дні тому   #  

На ФБ лунали прохання вказати організації/громади, які представляють учасники. Я долучаюсь до цих прохань! Набагато ефективніше заздалегідь підготуватися, щоб потім, на самому заході, не витрачати час на "холодні знайомства".

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4383 дні тому   #  

Михайле, дуже добре, що дискусія плавно переходить з фб на портал :). За умовами договору, стипендіати мають відзняти короткі відеоролики, які будуть розміщені на сторінці КВР. Це невеличке intro до заходу і заочний спосіб познайомитись. Зрештою, кожен з згаданих стипендіатів може не чекати і сам про себе декілька слів розповісти, наприклад тут, у коментарях. Все ж таки тема у нас - самоорганізація :)

  •   Пiдписатися на новi
Богдан Маслич   4383 дні тому   #  

Шановний Максиме, а з чого Ви взяли, що конференція виключно про "самоорганізацію населення" тим більше в її ОСОНівському контексті? Конференція, я сподіваюсь, торкатиметься значно ширшого кола питань самоорганізації у нашому світі, які визначатимуться самими учасниками заходу, а не назвами грантових конкурсів деяких шановних донорів.

  •   Пiдписатися на новi
Марічка Артиш   4381 день тому   #  

Наше бачення в більшості випадків грунтується на тому, що ми особисто "знаємо, вміємо, бачили", але це аж ніяк не може бути підставою для тверджень, що той чи інший більш чи менш відповідний тощо. Те, що перераховані в першому пості люди мені не відомі, не є достатнім аргументом, щоб я ставила під сумнів їхню обізнаність чи заангажованість тематикою. Відповідно, якщо хтось чує вперше про мене, це також не аргумент щодо моєї невідповідності!
Щодо запрошувати чи чекати, доки зголосяться. Як на мене, якщо людина не має зацікавлення, жодні запрошення не допоможуть, крім того є ще питання особистих пріоритетів, - і це нормально.

  •   Пiдписатися на новi
Марічка Артиш   4381 день тому   #  

Попри те, що найбільшим моїм особистим внеском в самоорганізацію громад є Пласт НСОУ (від 1990р., від місцевого то міжнародного рівнів, в т. ч. вишкільна система, програма для родин ін.), тепер мої проекти більше сконцетровані на формуванні бізнес-спільнот (як з метою власного розвитку, так і для впровадження соціальних проектів). Кому цікаво, останні інформації можна переглянути за http://briz.if.ua/1553.htm, https://www.youtube.com/watch?v=SjSdbBdkmTc&feature=colike, http://www.report.if.ua/top-tema/top-tema/zanureni-geniyi, http://www.plast.org.ua/news?newsid=7714.

  •   Пiдписатися на новi
Пилип Литвинов   4380 днів тому   #  

На сайті конференції http://vesna.gurt.org.ua/ вже з`являються нові відео від стипендіатів. Щодня ми будемо додавати нові, стежте за оновленням і дізнавайтесь більше про учасників заходу

  •   Пiдписатися на новi
Завійська Мар'яна   4377 днів тому   #  

А можна про себе розповідати й так, як це робить Олександр Старовойтенко http://bit.ly/Jjc4ES

  •   Пiдписатися на новi
Михайло Шмігельський    4377 днів тому   #  

Я Шмігельський Михайло Васильович доцент кафедри гуманітарної підготовки, кандидат історичних наук. В громадському русі з того часу коли він тільки зароджувався. Тоді ще РУХ був за перестройку. Перша організація в Україні товариство Паростки. Тепер почесний голова Молоді Стрийщини. В суботу садив дерева з громадою, поставив гойдалку в сиротинці.
http://www.civicua.org/news/view.html?q=1818466
більше на сайті Молоді Стрийщини http://molod-stryi.at.ua
можна пошукати на гурті
подивитись на сайті місцевого телебачення http://telelan.com.ua/videonews

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Артьомов   4375 днів тому   #  

Я, Артёмов Сергей Николаевич, голова села Денежниково. Опыт самоорганизации громады нашего села приведён материале нашего сельского сайта:http://denezhnikovo.at.ua/news/opyt_samoorganizacii_gromady_sela_denezhnikovo_luganskaja_oblast/2011-07-25-1
За прошедший год созданы две общественные организации - "Слобода" и "Товарищество сельских женщин "Акация". Расширил контингент охвата населения кооператив "Ай-Дар", число его членов возросло до 93. Готовы документы ещё одного кооператива "Каскад". На подходе создание овцеводческого кооператива...
Подражая Михаилу Шмигельскому, похвастаюсь: только что пришёл с мероприятия, на котором высаживали красную вербу для укрепления берега реки Айдар, где планируем оборудовать детский пляж по проекту Надежды Шопиной, которая подала заявку на грант в Фонд братьев Кличко: http://denezhnikovo.at.ua/news/2012-03-31-96
Многое уже сделано на территории, благодаря самоорганизции наших жителей, но много больше предстоит ещё сделать! Рад буду познакомиться с креативными, небезразличными участниками будущей конференции. Дай, Бог, всем здоровья! До встречи!

  •   Пiдписатися на новi
Євгенія Кравченко   4365 днів тому   #  

гарний приклад самоорганізації :)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nCNi2i46IQE

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.